Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
molim za odgovor !!!
pijem kontraceptiv pilule vec dve godine yaz!
nemam momka godinu dana i nemam odnose a nisam dobila ciklus .imam 28 godina . inace mi je menstruacija u poslednje vreme bila oskudna pa sam odlazila na ginekoloski pregled gde su ustanovili da imam male ciste koje su potom popucale i ciklus je dosao na svoje .medjutim mene buni to sto pijem pilule a opet se desava da nisam dobila a trebam da nacnem novo pakovanje sto naravno ovog puta nisam uradila jer me zanima sta se desava samnom?????
Imam problem,imala sam menst. 4og ovog meseca(trajalo 5dana,ko i uvek)danas 23. I opet mi krv na gacicama???Prvi put mi se ovo desava,imam 31 godinu.Ne znam sto mi se dva puta javlja u mesecu???
goci82 napisao:Imam problem,imala sam menst. 4og ovog meseca(trajalo 5dana,ko i uvek)danas 23. I opet mi krv na gacicama???Prvi put mi se ovo desava,imam 31 godinu.Ne znam sto mi se dva puta javlja u mesecu???
goci,jesi na pilulama?
ukliko jesi ne brini to je sigurno ciklus