dragi foumasi,
veoma sam iznenadjena ovim forumom, odskoro sam clan, pa bih sa vama podelila neka svoja, ne bas prijatna iskustva. Naime, imam 35 godina i devojcicu od 9 godina iz prvog braka, tri godine sam u drugom braku, koliko traju moji pokusaji da ponovo zatrudnim. To se, posle brojnih pokusaja(prirodnih), konacno dogodilo pocetkom godine. Sve je funkcionisalo ok, u 5. nedelji dr. je konstatovao trudnocu li i neku mrlju pored ploda za koju nije znao sta je. Tako mi je u naredne 2 nedelje ukljucio dabrostan, folnak, vitamine c i e. osecala sam mucnine uvece.kada sam posle 2 nedelje otisla na kontrolu, rekao mi je da mi se plod od prethodnog pregleda nije razvijao i da je uginuo.kada sam ga pitalasta je uzrok, rekao mi je da je to genetski nesto se nije spojilo kako treba i organizam je odradio prirodnu selekciju. nije imao srcane kontrakcije. nakon 2 dana mi je uadio kiretazu.medjutim nista nije dao na analizu. ciklus sam dobila nakon 38 dana, vrlo bolnoo i vrlo obilno.medjutim, moje raspolozenje je na granici teske depresije, konstantno sam jako razdrazljiva i nervozna.uplasena. ne znam sta da radim dalje. da li da pokusavam.ako da kada.dr. mi je rekao za 3 meseca. koliko mi je realno vremena potrebno da se organizam oporavi, da li su moje godine poblem, sta bi trebalo da uradim od analiza i kada.kako da prevazidjem konstantnu psihicku krizu.
molim za malo paznje i dobronameran savet.unapred, hvala