Vitamini za zacece

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Korisnikov avatar
Sophia777
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Dec 30, 2007 9:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Sophia777 »

Sandla, CESTITAM!!! Ljubi bebu!!!! I ja zelim svima koji dugo cekaju da postanu roditelji da to i ostvare u 2009. godini!!! I naravno, svima preporucujemo ovaj recept!
Korisnikov avatar
skoljka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 19, 2008 2:20 pm

Post od skoljka »

posto je tema o zacecu, imam jednu nedoumicu, nemojte mi se smejati molim vas :roll:
ja cu objasniti prostim recima :D ja i muz vec godinu dana radimo na tome da ostanem trudna, i jos uvek nista, ali nesto mi je cudno pa se pitam da li to ima neke veze s tim, naime, kada zavrsimo s odnosom meni spermatozoidi iscure, da li je to normalno ili treba da ostanu unutra :roll:
mozda je smesno pitanje ali ipak imam nedoumicu pa molim za pomoc, a sramota me je da pitam nekog drugog, a vidim da je ovde bas opusteno :)

veeeeeliki pozdrav :wink:
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 8:37 pm

Post od sandla »

probajte da odlezite jedno pola sata nakon odnosa, nemojte odmah ustajati.. mislim na vas, persiram vam jer ne znam koliko godina imate. a bilo bi dobro i da podignete noge uvis...
pozz i puuunoooo srece vam zelim
Korisnikov avatar
skoljka
Novi član
Novi član

Post od skoljka »

Uzgred, imam 24 godine, tako i radim ali ipak iscuri i nakon toga :roll:
Ali ne gubim nadu ;)
Korisnikov avatar
Sophia777
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Dec 30, 2007 9:51 am

Post od Sophia777 »

Skoljka, srecno!!!
Korisnikov avatar
skoljka
Novi član
Novi član

Post od skoljka »

Hvala na pomoci i lepim zeljama :)
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandla »

:) e, pa onda ok... pa,mora daiscuri posle toga :))... Samo tako nastavi i da nam se javis uskoro sa lepim vestima... I probaj ono sto smo koristili Sophia777, ja i mnogi na ovom forumu. Onaj med i ren... ne moze da skodi a moze da pomogne pa nam se javis za mesec - mesec i po dana sa lepim vestima
Pozz i puno srece ti zelim za bebirona
marija04
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 18, 2008 6:58 pm

Post od marija04 »

sandla jel samo ja treba da uzimam po kasicicu ovog cudotvornog leka ili to treba i moj muz? i kakav je ukus? zanima me i da li moze da se zasladi taj caj od zalfije posto meni zalfija ima bas odvratan ukus:( mada sve za Be-be:)
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandla »

samo ti, a za muza imas na UROLOGIJI lepljivu sta je za muza. Ima isto od meda i silnih zrnaca da kazem lek za bolji spermogram. To je moj suprug koristio nakon operacije varikocele...
Korisnikov avatar
skoljka
Novi član
Novi član

Post od skoljka »

Hvala vam drage moje, javljam kada bude bilo nesto novo :wink:
trudnica2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 8:25 pm
Kontakt:

Post od trudnica2 »

pozdrav cure ja sam nova,nasla sam ovaj forum i svidjami se superr ste.....Ja sam trudna mjesec i po,pila sam prije trudnoce folnu kiselinu i macinu travu...
Korisnikov avatar
skoljka
Novi član
Novi član

Post od skoljka »

E pa drage moje ja samo da javim da sam danas saznala da sam TRUDNA!!! :D :D :D
Nisam nista pila ni isprobavala doslo je samo od sebe, bez povecanih napora, kao sto kazu dodje kad se najmanje nadas ;)
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandla »

CESTITAMO!!!! uZIVAJ U TRUDNOCI i posle u svom malom andjelu, zaista nema nista lepse na svetu!!!
Vicki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 13, 2009 3:52 pm

Nova :)

Post od Vicki »

Cao svima...
Kao prvo, cestitam svim trudnicama i zelim laku trudnocu, i naravno srecnu...
Kao i vecina, i mi sa muzem vec godinu dana radimo na tome da zatrudnim, ali...nece... Procitala sam onaj recept sa medom i renom, ali ovde severnije ne mogu da nadjem ren...(da ne verujes) pa da pitam... Da li umesto "svezeg" rena moze onaj u teglici (ja bi ga iscedila ili nesto bi vec smislila...) da se koristi??? :oops:
Hvala unapred
:D
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandla »

iskreno- ne znam ali verujem da moze... valjda nije izgubio "lekovita svojstva" samim tim sto je u teglici... Probaj ne moze da skodi ... ista kolicina je u pitanju, pa probaj i srecno!!!
Odgovori