Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Sandla, CESTITAM!!! Ljubi bebu!!!! I ja zelim svima koji dugo cekaju da postanu roditelji da to i ostvare u 2009. godini!!! I naravno, svima preporucujemo ovaj recept!
posto je tema o zacecu, imam jednu nedoumicu, nemojte mi se smejati molim vas
ja cu objasniti prostim recima ja i muz vec godinu dana radimo na tome da ostanem trudna, i jos uvek nista, ali nesto mi je cudno pa se pitam da li to ima neke veze s tim, naime, kada zavrsimo s odnosom meni spermatozoidi iscure, da li je to normalno ili treba da ostanu unutra
mozda je smesno pitanje ali ipak imam nedoumicu pa molim za pomoc, a sramota me je da pitam nekog drugog, a vidim da je ovde bas opusteno
probajte da odlezite jedno pola sata nakon odnosa, nemojte odmah ustajati.. mislim na vas, persiram vam jer ne znam koliko godina imate. a bilo bi dobro i da podignete noge uvis...
pozz i puuunoooo srece vam zelim
e, pa onda ok... pa,mora daiscuri posle toga )... Samo tako nastavi i da nam se javis uskoro sa lepim vestima... I probaj ono sto smo koristili Sophia777, ja i mnogi na ovom forumu. Onaj med i ren... ne moze da skodi a moze da pomogne pa nam se javis za mesec - mesec i po dana sa lepim vestima
Pozz i puno srece ti zelim za bebirona
sandla jel samo ja treba da uzimam po kasicicu ovog cudotvornog leka ili to treba i moj muz? i kakav je ukus? zanima me i da li moze da se zasladi taj caj od zalfije posto meni zalfija ima bas odvratan ukus:( mada sve za Be-be:)
samo ti, a za muza imas na UROLOGIJI lepljivu sta je za muza. Ima isto od meda i silnih zrnaca da kazem lek za bolji spermogram. To je moj suprug koristio nakon operacije varikocele...
pozdrav cure ja sam nova,nasla sam ovaj forum i svidjami se superr ste.....Ja sam trudna mjesec i po,pila sam prije trudnoce folnu kiselinu i macinu travu...
E pa drage moje ja samo da javim da sam danas saznala da sam TRUDNA!!!
Nisam nista pila ni isprobavala doslo je samo od sebe, bez povecanih napora, kao sto kazu dodje kad se najmanje nadas
Cao svima...
Kao prvo, cestitam svim trudnicama i zelim laku trudnocu, i naravno srecnu...
Kao i vecina, i mi sa muzem vec godinu dana radimo na tome da zatrudnim, ali...nece... Procitala sam onaj recept sa medom i renom, ali ovde severnije ne mogu da nadjem ren...(da ne verujes) pa da pitam... Da li umesto "svezeg" rena moze onaj u teglici (ja bi ga iscedila ili nesto bi vec smislila...) da se koristi???
Hvala unapred
iskreno- ne znam ali verujem da moze... valjda nije izgubio "lekovita svojstva" samim tim sto je u teglici... Probaj ne moze da skodi ... ista kolicina je u pitanju, pa probaj i srecno!!!