Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
da li neko zna da li herpes spada u opasne viruse u trudnoci? imam periodicno problem sa herpes-simplexom koji mi izlazi na usni, i bude prilicno dramaticno: temperatura oko 37, oteceno lice, oko koje se skoro zatvori, bol, ogroman balon napunjen limfom, koji kad pukne zna da zarasta nedeljama...
e bas sad imam jedan takav (koji vec prolazi) a na samom pocetku trudnoce sam...
pomoc?
koji je ono hrvatski sajt koji ste pominjali da doktori odgovaraju za 24h?
Možeš slobodno koristiti aciklovir mast u trudnoći.
Ukucaj -aciklovir u trudnoći-na Google i videćeš koliko je trudnica imalo sličan problem i najčešća terapija je upravo Aciklovir.
I naravno, podigni svoj imuni sistem najviše što možeš.
Sve najbolje
Ksenija
U VELIKOJ SAM DILEMI.MOLIM VAS DA MI POMOGNETE I DATE VASE MISLJENJE.NAIME,U DRUGOM SAM STANJU,U PRVOJ I DRUGOJ NEDELJI TRUDNOCE SAM DOBILA GENITALNI HERPES I PILA SAM ACIKLOVIR.ANALIZOM KRVI JE UTVRDJENO DA MI JE POVISEN IGG,A IGM JE UREDU,STO SU MI OBJASNILI DA VEC POSEDUJEM ANTITELA OD RANIJE,TE SE SAD HERPES SAMO PONOVO AKTIVIRAO.OVDE SU MISLJENJA PODELJENA.NEKI SMATRAJU DA TREBAM DA PREKINEM,A NEKI DA ZADRZIM.BRINE ME TO STO SAM PILA ACIKLOVIR JER DOKTORI KOJE JA POZNAJEM NISU SIGURNI DA LI SPADA U GRUPU B ILI C?!NEKAKO IMAM NADU DA JE TO ISUVISE MALA TRUDNOCA DA BI IMALO NEKIH STETNIH UTICAJA,MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE!!!!