vezbe za trudnice

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
kolege
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 31, 2005 2:54 pm

vezbe za trudnice

Post od kolege »

Poštovani doktori, posetioci sajta i ostali prijatelji,
molim vas da mi pomognete oko trudnoće. Čitao sam da valja ya trudnicu da ojača leđa za buduća opterećenja. Molim vas da mi opišete neke vežbe za koje ste eventualno čuli ili ih probali.
Takođe molim doktora da mi odgovori da li bi eventualni čučnjevi uz zid mbili preveliko opterećenje za trudnicu obzirom da je to jedina vežba na koju sam naleteo na internetu.
Hvala unapred
Jedan od 1000 preplasenih muzeve koji na sve nacine zele da pomognu supruzi u trudnoći
abmarija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 9:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od abmarija »

Ne znam odakle si, ali u Beogradu, pri svakom Domu zdravlja se organizuje psihofizicka priprema trudnica. A to sa ledjima je sto se tice mene i onih koje znam, preterivanje.
dr Presetnik
Saradnik
Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dr Presetnik »

U svakoj sredini , gde postoji lekar i gde se moze voditi trudnoca, postoje cesto i organizovane vezbe , za buduce mame i tate, a ukoliko toga nema, pitajte vaseg Dr. Inace ako samo tate vezbaju, dobice upalu misica, a to nece pomoci buducim mamama. Ovo je mala sala na one cucnjeve za tatu.
kolege
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 31, 2005 2:54 pm

vezbe za trudnice

Post od kolege »

Hvala doktore na svetima
svi ste u pravu.Svaki Prcilovac organizuje vezbe na kojima svakako nameravam da prisustvujem. Sto se tate tice, on je vec toliko pogubljen da bilo kakva upala moze samo da ga vrati u realnost
Pozdrav od pogubljenog tate
Odgovori