postovani doktore,
imam problem za koji nikada ranije nisam cula da ga neko ima, pa pre nego sto se obratim lekaru, volela bih da mi neko da savet, posto sam se vrlo uplasila, a i prilicno me je sramota da objasnjavam ovo jer mi deluje suludo. naime, pre neki dan sam osetila neki blagi bol (kao neko bockanje - i to bas fizicki, ne neki unutrasnji, apstraktni bol) u predelu gde se otprilike spajaju usne vulve, u blizini klitorisa (ne utice ni na kakvo uzbudnjenje ili osecanje suprotno od toga). onda sam se setila da sam i ranije vise puta osetila ovaj isti bol (nije jak, vec neprijatan) prilikom predigre ili odnosa. kada sam sada htela da bidim postoji li neka rana ili tacka koja je osetljiva, pa sam u pregibima te koze (ne vidi se odmah) iznad usnica s leve strane, osetila tu bolnu tacku, i kada sam pritisnula, nesto belo se pojavilo (kao sadrzaj bubuljice), ali vrlo malo. da nije u pregibima koze, mozda bi izgledalo kao bubuljica, a ovako vidim samo malu belu tacku. molim vas da mi odgovorite sta ovo moze da bude, veoma sam uplasena. hvala.
VEOMA CUDAN PROBLEM - MOLIM DOKTORA DA MI ODGOVORI HITNO
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
hvala puno na odgovoru
pa, pomislila sam da je to, s tim sto ne izgleda kao bubuljica (ne izgleda kao nista
), jer je osecaj kao da je neka ranica - ali te smetnje osecam vec duze vreme - samo sada osecam i bez dodira (sad mi smetaju i farmerke) i malo mi je sluzokoza samo u tom podrucju crvenija. svih ovih saveta se i inace pridrzavam, nista sem pamuka, a o higijeni ekstremno mnogo vodim racuna, plus stalni partner, itd. nista mi nije jasno. biti zena je nekada uzasno. 

pa, pomislila sam da je to, s tim sto ne izgleda kao bubuljica (ne izgleda kao nista

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja nisam lekar ali sam zensko.
Ovako laicki, ne znam kako promena izgleda ali cinjenica je da je bubuljica svakako crvenija od okoline a naravno hoce i da boli (bol popusta kad se 'istisne'). Mozes recimo da je inficiras kad je istisnes kao obicnu bubuljicu pa da nastavi da se pojavljuje...U sustini posto imas tegobe duze vreme najbolje je da odes kod lekara da to pogleda i vidi sta je tacno. Pozdrav