Velika molba za dr. Presetnik

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Jana25
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 17, 2005 8:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Velika molba za dr. Presetnik

Post od Jana25 »

Postovana dr. Presetnik,
zamolila bih Vas za misljenje apropo moguceg zaceca, koje suprug i ja prizeljkujemo.
Ciklusi su mi oduvek redovni, na 30 ili 31 dan, a u sredini ciklusa (oko 15-16 dana) sam u stanju prepoznati jasne znake ovulacije (cervikalna sluz, bol u grudima i lagani grcevi u stomaku). Suprug ima 32, a ja 30 godina.
Naime, poslednji ciklus je bio 28 decembra 2004, a u zelji da sto preciznije odredim dan ovulacije vec dva meseca koristim Clear Plan Ovulation Test
Suprug i ja smo imali odnos 10 januara, a vec sutradan 11. januara je Clear Plan test pokazao pozitivan rezultat, kao i 12 januara. Uradila sam test i 13 januara i tada test vise nije bio pozitivan (sto se podudara sa informacijom koju posedujem da nivo LH u vreme ovulacije biva podignut 48 do 50 sati, nakon cega ponovno pada).
Po mom laickom misljenju (na osnovu rezultata Clear Plan testa) bih pretpostavila da se ovulacija verovatno odigrala 12 januara.
S obzirom da je moj suprug vec 12 otputovao na teren, mi smo ponovni odnos imali tek 14 januara, pa 16 januara.
Ono sto bih Vas najlepse zamolila je da mi date Vase misljenje koja je verovatnoca da je se moguce zacece odigralo 10. januara, dan ili dva pre pokazane ovulacije?
Niti suprug niti ja imamo bilo kakve zdrastvene probleme ili poteskoce i ovo nam je prvi put da pokusavamo zaceti bebu (pokusavamo od proslog meseca).
U nadi da cete naci vremena za odgovor na moje pitanje, ja Vam se unapred veoma zahvaljujem.
katmandu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 12, 2005 10:36 pm

Post od katmandu »

LJUDI OPUSTITE SE ,NE RACUNAJTE,VOLITE SE I VODITE LJUBAV !!!!!
EJ PA TEK STE POCELI A I CIM POCNETE TAKO DA RACUNATE U DAN OD TOGA NEMA NISTA.ZATO SAMO OPUSTENO I UZ PUNO LJUBAVI I BICE SVE OK.PUNO SRECE.
dr Presetnik
Saradnik
Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dr Presetnik »

Verovatnoca postoji, jer zivot spermatozoida je 72 sata.
Odgovori