vantjelesna opodnja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 13, 2008 3:30 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
vantjelesna opodnja
Drustvo,
pred odlukom smo za vantjelesnu oplodnju. Najvjerovatnije cu raditi kod dr Nebojse Radunovica u Bisintermedikusu.
Sve su mi pojasnili, ali zaboravih da pitam-boli li sam cin vantjelesne-tj ubrizgavanje *bebe* u matericu?!
Cekam brzi odgovor i zahvaljujem!
pred odlukom smo za vantjelesnu oplodnju. Najvjerovatnije cu raditi kod dr Nebojse Radunovica u Bisintermedikusu.
Sve su mi pojasnili, ali zaboravih da pitam-boli li sam cin vantjelesne-tj ubrizgavanje *bebe* u matericu?!
Cekam brzi odgovor i zahvaljujem!
-
- Novi član
Drustvo,
cena je ukupno do 2800 eura po pokusaju, s tim sto su lekovi oko 1000, a postupak od 1200 do 1800eura a to zavisi od spermograma muza.
Ako su njegovi rezultati dobri onda 1200 a ako su slabi 1800eura.
Mali mrave, iz price o mravima znam da si marljiva i vredna i da ces lako *prezimiti zimu*, iako ti nije lako u zivotu za neke stvari...
Ipak, najjaci samo uspeju i nikad se ne predaju!!!
Stoga, samo napred!
Gde si i kod koga radila prvi put? Imas li sta da me naucis ili uputis radi boljeg ishoda?
Hvala i pozdrav vama dvema koje se za sada javljate!!!
cena je ukupno do 2800 eura po pokusaju, s tim sto su lekovi oko 1000, a postupak od 1200 do 1800eura a to zavisi od spermograma muza.
Ako su njegovi rezultati dobri onda 1200 a ako su slabi 1800eura.
Mali mrave, iz price o mravima znam da si marljiva i vredna i da ces lako *prezimiti zimu*, iako ti nije lako u zivotu za neke stvari...
Ipak, najjaci samo uspeju i nikad se ne predaju!!!
Stoga, samo napred!
Gde si i kod koga radila prvi put? Imas li sta da me naucis ili uputis radi boljeg ishoda?
Hvala i pozdrav vama dvema koje se za sada javljate!!!

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am
-
- Novi član
Seven.majo,
pozdrav za novu osobu na ovoj temi!
Delujes pozitivno a ja se s takvima druzim
Kako kaze jedna lepa pesma *you will if you belive*
Hvala za ovu prijatnu informaciju o embriotransferu!!!
Da li znate koliko se dana (u proseku) uzima hormonska terapija i je li uvek injektivno?!
Prijatan dan!
Njaka
Delujes pozitivno a ja se s takvima druzim

Kako kaze jedna lepa pesma *you will if you belive*

Da li znate koliko se dana (u proseku) uzima hormonska terapija i je li uvek injektivno?!
Prijatan dan!
Njaka
Stimulaciju pocinjes uglavnom prvog dana ciklusa pa se prati na uz i kroz krv stanje hormona...Sto se tice ponasanja posle ET neznam sta da ti kazem..ja sam lezala kao nepokretna znaci u krevetu ustanem samo do kupatila i kada treba da jedem...ako budem radila i drugi put vto sigurno se necu tako ponasati...mozda odlezim 2-3 dana a ostale sigurno cu biti na nogama...Jednostavno nema pravila ili se zakaci ili ne.Tebi svakako srecno!!
Hvala na pohvalama! Divno je ovako nesto procitati, pa mi onda nije zao ulozenog rada i truda!

Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am
Hvala na pozdravu.njaka napisao:Seven.majo,
Delujes pozitivno a ja se s takvima druzim![]()
Kako kaze jedna lepa pesma *you will if you belive*![]()
Prijatan dan!
Njaka
Postoje tzv. dugi i kratki protokoli, koji je pripremaju za VTO. Dugi traju nesto karce od mjesec dana i pocinju od osamnaestog d.c.
U prosjeku se, do aspiracije (vadjenja jahnih celija) primi 30 i nesto injekcija.
U svakom slucaju, odabir protokola za VTO zavisi od tvog hormonskog statusa.
Na Bolndinom sajtu imas sve sto te zanima.
-
- Novi član
pozdrav
evo jos jedno javljanje na ovu temu, koja je za mene TOP tema jer sam u tome....
svi nalazi ok i hormoni i folikuli i brisevi i suprugov spermogram u proseku, sad se ceka sl ciklus i GO FOR IT.
radicu u BISu, bar je takav preliminarni dogovor s njima, iako su me vec iznervirali -par puta- a posebno sad pre par dana kada su me salomili da dodjem na UZ iz cg, i izracunali tek kad sam dosla da je dr prolongirao ostanak u usa , pa cemo cekati sl ciklus jer samo on radi embriotransfer...
dvoumim se da predjem kod Ivanovic Goce, jer ovaj ponovo moze da otputuje-sta ce covek kad ima obaveze, a meni se bece u fazonu*sto vam se zuri*
pa eto kao htela da iskoristim vreme, da ne cupkam u mestu cekajuci dr-a:-(
ali...i ovo ce se zvati lani:-)
svi nalazi ok i hormoni i folikuli i brisevi i suprugov spermogram u proseku, sad se ceka sl ciklus i GO FOR IT.
radicu u BISu, bar je takav preliminarni dogovor s njima, iako su me vec iznervirali -par puta- a posebno sad pre par dana kada su me salomili da dodjem na UZ iz cg, i izracunali tek kad sam dosla da je dr prolongirao ostanak u usa , pa cemo cekati sl ciklus jer samo on radi embriotransfer...
dvoumim se da predjem kod Ivanovic Goce, jer ovaj ponovo moze da otputuje-sta ce covek kad ima obaveze, a meni se bece u fazonu*sto vam se zuri*
pa eto kao htela da iskoristim vreme, da ne cupkam u mestu cekajuci dr-a:-(
ali...i ovo ce se zvati lani:-)
-
- Novi član
stimulaciju
aha,
hvala na javljanju i na recima podrske!
posebno me raduje da si u Bisu uspela iz prve.
jesi li sada trudna?
da li su uglavnom blizanacke trudnoce kod njih?-obzirom da vracaju sve oplodjene celije-bebe?!
iskreno-sve vise od 2 bebe bilo bi mi previse - sto sam i njima rekla!
kod goce ivanovic kazu vracaju max 3, a ukoliko se sve 3 prime obavezno vrse redukciju trece...
kako si zadovoljna pristupom dr radunovica i ostalih u bis-u?!
puno hvala,
njaka
hvala na javljanju i na recima podrske!
posebno me raduje da si u Bisu uspela iz prve.
jesi li sada trudna?
da li su uglavnom blizanacke trudnoce kod njih?-obzirom da vracaju sve oplodjene celije-bebe?!
iskreno-sve vise od 2 bebe bilo bi mi previse - sto sam i njima rekla!
kod goce ivanovic kazu vracaju max 3, a ukoliko se sve 3 prime obavezno vrse redukciju trece...
kako si zadovoljna pristupom dr radunovica i ostalih u bis-u?!
puno hvala,
njaka