Vantelesna
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 25, 2006 11:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Vantelesna
Da li bi neko mogao da mi kaze iskustvo, ako ima iz Jevremove kod prof. dr. Aleksandra Stankovica?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 1:20 pm
Meni je dva puta on vodio postupak, jednom kompletan postupak sa stimulacijom, drugi put sa zamrznutim. Treći put sam išla kod Zorana Stankovića, igrom slučaja. Ne znam šta da ti kažem, OK su oni, samo se to, sve ukupno meni ne sviđa. Nismo mi sve iste niti s istim dijagnozama, a tako nas tretiraju, a i sve nas programiraju za isti termin, kad Vlaisavljević dolazi. Čujem da u Segedinu nije tako.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 30, 2006 10:43 pm
Ja sam prošle godine radila vantelesnu u Jevremovoj, kod Ljubića i nije uspelo. U suštini nisam bila zadovoljna njihovim odnosom prema meni jer se podrazumevalo da sve znam o postupku, da znam sama sebi da dajem injekcije u stomak itd. Ako već toliko košta valjda treba malo da se potrude. Ako ikada budem opet radila radiću u Sloveniji tj u Mariboru
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 25, 2006 11:12 pm
Zao mi je sto imate takvo iskustvo, tacnije sto nije uspelo. Ja se raspitujem u drugaricino ime, koja je usla u proceduru tako da ne znam za Vlairavljevica i ostale doktore. Ja sam srecom upala u mali postotak onih koji su uspeli inseminacijom, posle cetiri godine. Bila sam u Jovanovoj kod dr. Bojane Radulovic, mada predpostavljam da ste vec sve upucene mnogo vise od mene. Mogu reci da ni tamo tretman nije bolji, kao ma pokretnoj traci, bez zadrzavanja.
ZELIM VAM SVIMA SRECU I USPEH.
ZELIM VAM SVIMA SRECU I USPEH.