vanmatericna trudnoca?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
desiree
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 01, 2007 6:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

vanmatericna trudnoca?

Post od desiree »

Ciklus mi je kasnio 5 dana i tada sam dobila svetli iscedak,a nakon 5 dana su poceli bolovi u donjem delu stomaka i onda sam dobila menstruaciju.trajala je 10 dana.test baby rapid je 2 puta bio negativan ali beta hcg je bio 120,a nakon dve nedelje je 345.na vaginalnom ultra zvuku se u tubusu nista ne vidi.sada je nalaz:endometrijum debljine 7mm desno ovarij 37x31 sa kolabiranim folikulom slabije vaskularizacije.levo ovarij 23x30 sa folikulima ujednacenih velicina.u douglasu oskudan slobodni sadrzaj.pretpostavlja se da je plod iz tubusa otisao u trbusnu duplju.
jako me plasi beta hcg koji i dalje raste.imam jos uvek po malo bol u donjem delu stomaka.
da li vi mozete da mi kazete o cemu se ovde tacno radi posto do sada niko nije mogao sa preciznoscu da mi kaze?
da li ovakva trudnoca moze i dalje napredovati? koji su dalji koraci koje mogu da preduzmem?
hvala
hvala
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od OljaA »

http://www.*.com/magazin_tex ... 6&catid=33

Za takvu trudnoću, nažalost ne postoji mogućnost da se održi!
I bolje je da se što pre sazna i prekine jer je veća mogućnost da ne odstanjuju jajovod.
Slika
Odgovori