vaginalni sekret u obliku ugrusaka
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 13, 2006 8:34 pm
vaginalni sekret u obliku ugrusaka
Imam 18 godina i prije nekoliko mjeseci sam izgubila nevinost sa dugogodisnjim momkom. Otada imamo redovno seksualne odnose i nije bilo nikakvih problema, medutim sada odskora imam svrab u predjelu vagine i vaginalni sekret mi je dosta cvrst, tacnije slican je bijelim ugruscima. Nije neugodnog mirisa i mislim da nije posljedica nedovoljne higijene jer se redovno perem posebnim higijenskim sapunima ali ne mogu objasniti odakle su odjednom nastale takve promjene. Zahvalna sam za bilo kakve informacije.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moze da bude VI, a moze i V grupa VS, tj. ili su gljivice ili trihomonas.
Najbolje je da ne mozgas, nego da odes kod lekara na pregled i da ti uzme bris!! Sto duze cekas, mogu da se dese vece komplikacije!! I sto pre saniras problem, to bolje za oboje!!
Ne bi bilo lose i da tvoj decko odradi bris, da se ne bi igrali ping-pong efekta (ti se izlecis a on ti vrati, i tako u krug!!).
Najbolje je da ne mozgas, nego da odes kod lekara na pregled i da ti uzme bris!! Sto duze cekas, mogu da se dese vece komplikacije!! I sto pre saniras problem, to bolje za oboje!!
Ne bi bilo lose i da tvoj decko odradi bris, da se ne bi igrali ping-pong efekta (ti se izlecis a on ti vrati, i tako u krug!!).