vaginalni sekret u obliku ugrusaka

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Katarinica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 13, 2006 8:34 pm

vaginalni sekret u obliku ugrusaka

Post od Katarinica »

Imam 18 godina i prije nekoliko mjeseci sam izgubila nevinost sa dugogodisnjim momkom. Otada imamo redovno seksualne odnose i nije bilo nikakvih problema, medutim sada odskora imam svrab u predjelu vagine i vaginalni sekret mi je dosta cvrst, tacnije slican je bijelim ugruscima. Nije neugodnog mirisa i mislim da nije posljedica nedovoljne higijene jer se redovno perem posebnim higijenskim sapunima ali ne mogu objasniti odakle su odjednom nastale takve promjene. Zahvalna sam za bilo kakve informacije.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Moze da bude VI, a moze i V grupa VS, tj. ili su gljivice ili trihomonas.

Najbolje je da ne mozgas, nego da odes kod lekara na pregled i da ti uzme bris!! Sto duze cekas, mogu da se dese vece komplikacije!! I sto pre saniras problem, to bolje za oboje!!
Ne bi bilo lose i da tvoj decko odradi bris, da se ne bi igrali ping-pong efekta (ti se izlecis a on ti vrati, i tako u krug!!). :wink:
joa_uniq
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 07, 2006 10:04 am

Post od joa_uniq »

U potpunosti se slazem sa majjom.
Svaka promena zahteva posetu lekaru...
Srecno i pisi nam :)
"Strast pokrece svet, ljubav ga samo cini sigurnijim mestom za zivot." Ice T
Odgovori