Nekoliko meseci sam vodila bitku sa meshanim grupama VS - III i VI, ili samo VI, shto je rezultovalo uzimanjem nekih preparata tipa Polyginax ili Cansen, jednom mesechno.
Nakon toga sam na svoju ruku uradila hlamidiju, mikoplazmu i ureplazmu, gde je poslednja bila izolovana. Lecheni smo, u isto vreme i partner i ja, antibioticima, plus sam ja koristila Macmiror. U isti mah sam uradila i cervikalni bris i bakterijsku vaginozu, nalazi su bili uredni, tj. sterilni ili kako god da se to kazze....
Od svih testova, jedino josh nisam uradila trihomonas, ali, pretpostavljam da bi i to nakon silnih antibiotika popijenih za ureplazmu crklo....

Moj problem je sledeci.... Nakon menstruacije, a pred ovulaciju sekret mi je opet vrlo obilan, gust, pihtijast, bezbojan - proziran ili blago belichast.... bez mirisa.
Interesuje me da li je vishemesechnom upotrebom raznih vaginaleta, a kasnije i antibioticima moglo doci do poremecaja vaginalne flore i da li to, ako vec nema vishe drugih agenasa, mozze da prouzrokuje obilan vaginalni sekret...?
Da li postoje neki nachini, bilo da su to vaginalete u pitanju ili neki narodni lek koji mogu da upotrebim?
Da li je u redu da na svoju ruku koristim Lactovag ili Tantum Rosu?
Ne trazzim izlechenje preko neta, samo ne mogu vishe kod doktora.

Hvala puno.