vaginalete i poremecaj ciklusa

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
alo alo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 10, 2005 4:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

vaginalete i poremecaj ciklusa

Post od alo alo »

Analizom sekreta utvrdjena mi je III i V grupa. Prvo sam 5 dana koristila Macmiror vaginalete, cime sam izlecila III grupu. To nije uticalo na moj ciklus, s obzirom na to da sam dobila menstruaciju nakon pete upotrebljene vaginalete.
Zatim sam, sledeci savet ginekologa, presla na Orvagil i iskoristila 10 vaginaleta. Pored toga, nekoliko dana sam isla na "tusiranje" (postupak kojim ginekolog odredjenim supstancama cisti mesta do kojih ne moze dopreti vaginaleta).
Zanima me da li je moguce da je citava ova terapija uticala na menstrualni ciklus. Moje menstruacije su dosad bile redovne (na 23-25 dana). Danas je vec trideseti dan, a ja jos uvek ne osecam nijedan simptom uobicajem pred menstruaciju.
Imam li razloga za zabrinutost? Mislite li da bi trebalo da uradim test na trudnocu?
Unapred zahvalna...
Masha23
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 11, 2005 10:32 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Masha23 »

Draga "Alo Alo",
Najjednostavnije je da uradis test na trudnocu ukoliko za par dana ne dobijes menstruaciju i tako otklonis sve nedoumice.
Pozdrav,
Masha
Odgovori