Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Pomagajte dok nisam sebi odrubila glavu juce je uzasno pocela da me boli i neprestaje! Sinoc sam mislila da cu dobiti slom zivaca...desavalo se i ranije da me boli glava...ranijih godina...ali kao juce zaista nikad! Cak sam se i ujutru probudila sa "ciglom u glavi".
Sad sam u desetoj nedelji trudnoce...neznam da li ako me opet tako jako jako uhvati smem nesto da popijem...? Jel imao neko slicna iskustva? I neznam da li to mozda ima veze sa ishranom posto sam tek u zadnjih par dana pocela da jedem bas dobro...prosle me mucnine i sad stalno jedem i uzasno sam zedna...samo se nalivam...pa neznam da nisam nesto time pritisak pokvarila...?
Imala sam isti problem. Pomagalo mi je u prvom tromesecju da snazno povezem glavu i ispod poveza uguram kriske zivog krompira. Par puta nije ni to pomoglo pa sam morala da popijem Paracetamol koji je dozvoljen...
Joj ja neznam stvarno...sve se plasim da popijem lek bez dopustenja ginekologa...ali kazem ovo je stvarno nepodnosljivo! Pokusacu to sa krompirom...pa sta cu drugo
Paracetamol je dozvoljen (i trudnicama i dojiljama i deci). Ne više od 2 grama dnevno, tj. 4 pilule u toku dana i ne češće od svaka 4 sata.
Moj ti je predlog ipak, ako to ne pomogne, uzmeš šumeću tabletu magnezijuma, dodatak omega 3 i legneš u neki miran kutak.