Uvecana dojka

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
SNin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 07, 2006 8:29 am

Uvecana dojka

Post od SNin »

Lijeva dojka mi je veca od desne vec duzi period, nemam nikakvih smetnji zasad, ali me interesuje sta bi to moglo da bude i da li je normalno ili bih trebala na neki pregled. Imam 26 godina, nisam radjala do sad, ali suprug i ja planiramo bebu, pa me zanima da li bi to moglo dovesti do nekih smetnji kasnije. Uvecanje nije previse uocljivo, znaci nije preveliko, ali vidljivo je. :roll: Ako je neko u slicnoj situaciji, a ima rjesenje, savjet, preporuku ili bilo sta, znacilo bi mi mnogo da to podijeli sa mnom.
innana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 4:53 pm

Post od innana »

Prvi korak ti je odlazak kod ginekologa. Obicno je deo rutinskog pregleda i pregled dojke. Samo lekar moze da te posavetuje sta dalje jer ce uociti STA je uvecano unutar same dojke. Svako snimanje dojke se obicno obavlja negde kada ti prodje ciklus izmedju 7 i 15 dana, barem su meni tako rekli da je najbolje.
Odgovori