evo imam nekoliko pitanja
bila sam pre par dana kod ginekologa na pregledu,sve je ok,kaze malo uvecan levi jajnik i ima malo upale nista strasno,niti neobicno za mene koja sam sklona upalama

trazila sam pilule za kontracepciju,a posto imam sitne bubuljicice po licu dao mi je diane 35, i rekao mi je da sledeci mesec dodjem da mi uradi sve potrebne nalaze.
nakon par dana dobila sam krvarenje,mens. sam imala 05.06.i trajala je do 10.06. krvarenje sam dobila 20.06. u utorak,danas je subota i vec prestaje ima samo braon iscedak.
samo da kazem da pilule jos nisam pocela da pijem,jer sam trebala da dobijem tek sledeci mesec,znaci 03.06.
doktor je na odmoru,a da idem drugom bas i ne volim,jer ovom idem vec nekoliko godina.
sada me zanima da li je bas tolika upala,nisam imala neke nenormalne bolove,nego kao i obicno kada dobijem,i zanim me da li je do krvarenja moglo da dodje radi tog uvecanog jajnika.samo da kazem jos nisam imala nikada nekih oboljenja,imam 25 godina i iza sebe jednu trudnocu,koja je protekla u najboljem redu,moja devojcica sada ima dve godine.
i jos da li neko pije ove pilule i kako reaguje na njih,znam da sve zavisi od osobe do osobe ali eto cisto me zanima.
hvala svim
pozdrav