Koristim Logest već 2 godine.
Interesuje me kakav je uticaj pilule na plod, ako je došlo do začeća zbog omaške u uzimanju pilula.
Negde u prvoj nedelji (kutije koju trenutno trošim)sam preskočila jednu pilulu, sledeću veče sam uzela 2 pilule. Odnos sam imala par dana pre toga (6 dan ciklusa).
Sada već par dana (sredina ciklusa) imam neki iscedak u vidu sukrvice.
Uticaj pilule na plod - za drObgyn i dr Pedju
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moja prijateljica je ostala trudna zaboravivsi da popije pilulu, ukapirala je da je trudna posle 2 meseca jer je prvog meseca imala ciklus regularno u dan, a posumnjala je jer se malo bucnula u stomaku, tj nije ona nego njen muz
Beba im ima 9 meseci i preslatka je mala curica, jedini problem je bio sto nisu mogli da utvrde tacan datim kad ej zatrudnela
ako si trudna opusti se i uzivaj
Beba im ima 9 meseci i preslatka je mala curica, jedini problem je bio sto nisu mogli da utvrde tacan datim kad ej zatrudnela
ako si trudna opusti se i uzivaj
double trouble is my life
dr obgyn napisao:Ako se trudnoca desi dok je zena na piluli, NIJE DOKAZANO NIKAKVO STETNO DEJSTVO NA EMBRION / FETUS, tako da je svaki komentar ili istrazivanje na ovu temu od strane ginekologa neosnovano.

"I do not feel obliged to believe that the same God who has endowed us with sense, reason, and intellect has intended us to forgot their use." - Galileo Galilei