Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Voistinu !...preko okeana grada u kome je Uskrsnje jutro osvanulo u pahuljama...nedostaje mi onih 20 stepeni C od kuce, da dozivim Uskrsnju atmosferu...ovdje ne mozes ni da saras jaja sa onim travkama, jer nema travki ! jos nisu nikle !...sto kaze svijet... "J.... zemlju koja Bosne nema".
Napokon se ovdje nesto slavi, nismo nista cestitatli jedni drugima poslije Nove Godine. Hvala Pedji za cestitku, a Jane_Doe sto je dezurni zaj......, ali viiiiiiiiisokog ranga !
Bez nje bi ovaj website bio dosadan, samo kuknjave i ozbiljna pitanja, a svi znamo kako je dobro raspolozenje dobro za zdravlje, kad se luce cuveni Endorfini ( koji se nalaze i u cokoladi, koji se stvaraju u toku seksualnih zblizavanja-svakako uspjesnih ! i smijehu )...dakle promovisem Jane_Doe u dezurnog Endorfistu sajta !
Hristos Vaskrse svima koji slave i neka sa vama ostanu Bozije reci:
" Ako govorim ljudskim i andjeoskim jezicima,
a ljubavi nemam,onda sam metal koji zvuci i cinele koje odjekuju.
I ako imam dar prorostva i znam sve tajne i sva znanja.
i ako imam svu veru,tako da premestam gore, a ljubavi nemam, nista sam.
I ako hraneci siromahe razdelim sve svoje imanje, i ako predam svoje
telo da budem spaljen, a ljubavi da nemam, nista mi ne koristi.
... Sad pak ostaje vera, nada, ljubav, ovo troje: a ljubav je medju njima najveca... "
I Korincanima 13,14
Zaista je Vaskrsao Gospod nas!!!
Uzviknusmo i mi kao neverni Toma, Gospod moj i Bog moj!
Zelim vam svima da ovaj Praznik provedete u veselju i sreci, sa svojim najblizima, ma gde se nalazili i da vas ne uhvati nostalgija ako niste u rodnom kraju...on je uvek u vasim srcima i tu ce uvek biti...radujte se i zagrejte hladnu okolinu svojom ljubavlju, kao sto Iksa i rece...
Obgyn ti ovde nas uvek osvetljavas, nama pomazes i dajes se nesebicno...to je tvoja velicina i velicina svih onih koji to isto cine...zelim vam svima sve sve najlepse...
Party time
veseljeeeeeeeeeeeeeee
VAISTINU VASKRSE!
Neka Gospod da, da sto manje nas trazi pomoc od nasih dezurnih doktora,vec da svratimo samo da ih pozdravimo i zahvalimo sto su sa nama i svima Vama forumasima i DR.PEDJI I DR.OBGYN I ostalim
dr-ima VASKRSNJI POZDRAV
HRISTOS VASKRSE!