Ureaplazma

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
mikica992
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 02, 2013 2:18 pm

Ureaplazma

Post od mikica992 »

U februaru ove godine su mi se pojavili bolovi u donjem delu stomaka, zatim bol pri uriniranju.. otisla sam kod ginekologa, i dala mi je da radim one obicne testeve, krv, urin i vaginalni bris, medjutim, posto mi je bilo bolje, to se umesto nedelju dana produzilo na mesec dana. Posle me je opet pocelo boleti, pa sam radila analize za hlamidiju, miko i ureaplazmu, od kojih mi je ureaplazma bila pozitivna. Dala mi je dovicin, hemomicin i vaginalete, pa primenjene terapije da sacekam 3 nedelje i ponovo odradim bris. ja sam okasnila jedno nedelju dana, i utom su se bolovi opet pojavili, i uradila sam bris tek za dve nedelje zbog praznika.. ureapl. je opet bila pozitivna. Dobila sam Nolicin deset dana da pijem i vaginalete, i rekli su mi da posle nedelju dana opet odradim bris. Tih nedelju dana je proslo, ali sam dobila sad pa cu moci tek kasnije, ali su bolovi opet prisutni i jako se plasim, ne znam koliko je vremena potrebno da bi se ona izlecila, bojim se da me sve ovo ne dovede do steriliteta ili nekih drugih komplikacija?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Ureaplazma

Post od aa_aca »

Да ли су проверавали да немаш неко камење или песак?
kopx1234
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 08, 2013 8:50 am

Re: Ureaplazma

Post od kopx1234 »

Moja supruga je takodje imala ureoplazmu, a samim tim verovatno i ja, resila je se tako sto je popila dve kutije antiobiotika, ali trenutno ne mogu da se setim kojih.

Inace duze vremena smo pokusavali da ostane u drugom stanju i pre neki dan smo saznali lepe vesti, da je trudna. Da li ima veze sa ureoplazmom, neznam, ali uglavnom cim je se resila ostala je trudna.
Odgovori