ureaplazma,mikoplazma
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 04, 2009 6:15 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
bakterije i infekcije
Ne znam da li ce ovo neko procitati jer prvi put ovako saljem poruku ali ce mi biti drago ako hoce i nekome pomogne! Ja sam imala infekcije i bakterije, mikoplazma...svi testovi su bili pozitivni, zbog cega mi je nekoliko ginekologa reklo da ne mogu da zatrudnim, koristila sam vaginalete i ostale antibiotike koje su mi prepisivali ali nista. Po prici koleginice cije se dete izlecilo od eserihi bakterije kupila sam caj BLASEN UND NIERENTEE SOLUBITRAT URO PROIZVODJAC JE HEUMANN, nemacki caj i kod nas se tesko nalazi ja sam ga narucila iz Nemacke, ali pre njega sam popila domacu varijantu proizvode Ivancic i sinovi a zove se UROBITRAT, iz ishrane sam izbacila gazirano skroz, suhomesnato, svinjsko meso, da ne zaboravim i TODOXIN sirup za imunitet koristim i nemam pojma da li je nesto ili sve od toga delovalo ali nemam vise bakterije.
Re: ureaplazma,mikoplazma
vec drugi put mi dr uzima bris za analizu na ureaplazmu i mikoplazmu ali oni u laboratoriji ne uspevaju da je urade! sta moze biti uzrok? pitali su me tamo da li pijem neke lekove...samo ekomer za imunitet. moja dr ne zna sta moze biti uzrok ovim neuspelim analizama i salje me ponovo da dam uzorak...
Re: ureaplazma,mikoplazma
Meni nije jasno,kada pored antibiotika pise s kao senzitivno to znaci da se bakterija leci tim antibiotikom?? Ja nekako imam pobrnutu logiku....