Ni šećerna repa nije za bacanje...visnja16 napisao:KLADIM SE DA BI SE SAD DOKTORI JAVILI DA JE NEMOGUCE NE KORISTITI ANTIBIOTIKE ZA LEČENJE RAZNORAZNIH KARAKONDZULICA , ALI JA SAM ZASIGURNO VISE ZA ALTERNATIVNU MEDICINU, PA POSLE HSG-A TO CU VEC PISATI NA FORUMU ZA HSG, SAM PILA -MORALA SAM STA CU TAKO MI REKLI- 6 DANA DA PIJEM CEFALEKSIN ILI PALITREX,I TO DOZA 2000 MG NA 24 H. ZNACI OTKIDAO ME ZELUDAC I BAS SAM GA GROZNO PODNELA... JA SAM PILA 5, I EVO GLJIVICE VEC DOLE SEKRET SE POJACAO ... BOLJE DA SAM PILA RAKIJU I GURALA DOLE B.LUK))) IZVINITE DOKTORI
Ureaplasma Urealycitum Problem
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: Ureaplasma Urealycitum Problem
ja sam je dugo imala i sada zadnji put re mesec dana sam radila briseve i nema je..nestala sama od sebe...
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 18, 2013 3:20 pm
Postovani,
Zamolila bih Vas za savet. Imam 25 godina, uradila sam vaginalni bris pre mesec dana i rezultati su pokazali da imam povisen nivo mikroplazme. Posle antibiotika (doksicilin), rezultat je bio negativan ali mi se sekret braon boje svakodnevno povecava. Ginekolog mi je prepisao orvagil vaginalete i lactogyn probiotik pa me interesuje da li da kombinujem vaginalete i probiotik ili da prvo iskoristim vaginalete pa da onda krenem sa probiotikom. Unapred hvala!
Zamolila bih Vas za savet. Imam 25 godina, uradila sam vaginalni bris pre mesec dana i rezultati su pokazali da imam povisen nivo mikroplazme. Posle antibiotika (doksicilin), rezultat je bio negativan ali mi se sekret braon boje svakodnevno povecava. Ginekolog mi je prepisao orvagil vaginalete i lactogyn probiotik pa me interesuje da li da kombinujem vaginalete i probiotik ili da prvo iskoristim vaginalete pa da onda krenem sa probiotikom. Unapred hvala!
imam jedno pitanje i malo mi je glupo dqa ga postavim ali vise ne znam sta da mislim. Da li moze ureaplasma da se prenese dodirom? Tacnije posto nema odnosa dok traje terapija, partner i ja smo isli na nacin "rucnog olaksavanja"
. Ja se stvarno izvinjavam ali ne znam kako drugacije da postavim pitanje.

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 23, 2015 7:13 pm
Molim vas da mi neko kaze kako je moguce da ja imam ureaplazmu a decko da nema i da li je moguce da je on zapravo ima a da je samo kliconosa?