Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Jas sam iz Makedonije, imam stalan parter 7 godina. Pre 2 godina mi je izolirana mycoplasma hominis <=10(4)i ureaplasma urealiticum >=10(4). Prva terapija sumamed+vibramicin - postala rezistentna na vibramicin, pa sumamed+eritromicin - postala rezistentna na te antibiotike,pa clindamicin i bakterija je postala rezistentna na sve antibiotike sto su na antibiogramu + ofloxavin i josamycin, osim na pristinamycin ali nema kod nas taj antibiotik. Nemam nikakvih simptoma,moj imunitet je dobar, krvna slika u redu, HPV - nema prsustvo na virusa.Sta da radim, kako da je lecim,radimo na bebu ali neznam kako moze da deluje bakterija i dali moze biti precka za trudnocu. Koj lek moze mi pomoci.Molim za savet.
Izaziva upalu plodove vode sto moze da dovede do smrti ploda ukoliko se ne izleci.
Ja sam pila VISIREN-I kutiju
DOVICIN-II kutije
HEMOMICIN- 4 tablete odjednom(samo 1 dan).
ali meni je rezistentna na ofloxacin, azitromicin(hemomicin), na tetraciklini,jedino je sensitivna na pristinamycin a ne mogu da nadjem neki antibiotik tog sustava kod nas.