Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Prvo, koliko anibiotika ima taj antibiogram, tj je l' radjeno državno i privatno?
Pošto se antibiogra razlikuju drastično po broju antibiotika u zavisnosti od toga da li su radjeni u državnom ili privatnom sektoru. U državnim ih bude 5, 6, a u privatnim do 50.
Alergicna sam na Doksiciklin. Analiza je radjena u "Konzilijumu" - privatna laboratorija i na antibiogramu ima samo 7 leka - Linkomicin, Eritromicin, Roksitromicin, Aziytromicin, Ofloksacin, Ciprofloksacin - na njih je Reyistentan, a samo na Josamycin je Osetljiv, ali je dr rekao da je to malo, tj da bi verovatno bilo neuspesno. Prethodna terapija je bila Ofloksacin 10 dana. Da li imate neku drugu laboratoriju za preporuku? ili savet?
Pošto nisam sigurna da se moja PP poslala, konstantno mi stoju u folderu za slanje, ali ne i u folderu poslato, odgovoriću i ovde:
Laboratorija SimLab plus na Vračaru. Ja sam za nju dobila preporuku, a sad je i sama preporučujem. Rade muškarac i žena, te shodno tome možete tražiti da Vam briseve vadi žena, ako Vam je neprijatno da to čini muškarac (kao meni što je bilo).
Kupila sam kupon za 1990 rsd (mislim da je i sad aktivan), koji obuhvata bris na hlamidiju, mikoplazmu, ureaplazmu, vaginalni i cervikalni bris, kao i bakterijsku vaginozu.
Ako Vam ne treba svih 6 briseva pa nećete da kupujete kupon - po cenovniku je jedan bris (vag. ili cerv) 520 rsd.