Uput za praćenje trudnoća na GAK

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
olivera70
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 12, 2005 2:47 pm

Uput za praćenje trudnoća na GAK

Post od olivera70 »

Da li ginekolog u DZ može da mi "uskrati" uput iako je moja želja da mi trudnoću prate na GAK "Narodni front". Ako imam pravo na izbor, znate li kome da se obratim ako mi je to pravo uskraćeno. Hvala.
dasa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 11, 2004 12:52 pm

Post od dasa »

Imala sam isti problem. Suprug je isao svaki put kada mi je trebao uput za kontrolu, sve do porodjaja. Dr se svaki put bunila, ali je njega manje maltretirala nego mene.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

E to mi stvarno nije jasno??!!!!! :evil: I nije samo prisutno u ginekologiji nego svuda..............jedni traze uput i bez njega nece da prime, a ovi drugi ga ne daju!! :roll:

Ja shvatam da svaki uput koji se ispise mora da ima "podlogu" i da se pravda (vec nekome), ali nas sve od reda ubi birokratija o kojoj ja mislim da niko ne vodi racuna, samo se trosi vreme i novac........... :cry: .............i naravno, zivci!! :evil:
Marty Maraskino
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 01, 2006 9:43 pm

Post od Marty Maraskino »

Meni nije htela dr u DZa da da uput za HBS antigen i koprokulturu, a to je obavezno za prijem u porodiliste. Kostalo me je 20 evra.
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm

Post od Dragana Petrovic »

Prijavite je, sada svaka ustanova ima advokata koma pacijenti mogu da se obrate. Vasa lekarka od tih dvadeset eura ima bar 5 eura ako ne i vise!!!
Odgovori