UPOMOC

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
jshc
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 7:03 pm

UPOMOC

Post od jshc »

treba mi savet... skoro sam bila na redovnoj kontroli kod doktora i sve je bilo u redu i brisevi i sve .... uskoro treba da idem na kolposkopiju i papa .....

ali moj problem je sledeci .... na usnama su se pojavile sitne kao bubuljice koje previse svrbe, bez gnoja samo crvene ....sta to moze da bude i od cega? Svaki odnos imam zasticen .... da li moze biti od depilacije ( tj od brijaca...koji redovno dezinfikujem) postoji li razlog za brigu???
jshc
Stalni član
Stalni  član

da dodam

Post od jshc »

to traje vec 5 dana i ne smiruje se ....da je od depilacije ....to bi se smirilo .....
boranka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 06, 2008 3:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od boranka »

Mozda imas neku infekciju,bolje poseti doktora.Ako je jako svrbi moze biti da imas candidu.Proveri.I mene je isto tako svrbelo,dala sam bris i bila je candida.
leana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 08, 2009 3:49 pm

Post od leana »

Dali si se ispirala necim,pa te je nadrazilo,posle brijanja,hoce i od toga,sapuna,one losione za intimnu negu...
jshc
Stalni član
Stalni  član

...

Post od jshc »

koristim samo dove kolikciju .... kupke i neutralne sapune ....
jshc
Stalni član
Stalni  član

..

Post od jshc »

ok hvala na savetu ...razgovaracu sa doktorkom kada odem na kolposkopiju .... hvala vam
Odgovori