UPOMOĆ!!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Karenjina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 21, 2009 5:18 pm

UPOMOĆ!!!!

Post od Karenjina »

Pre 3,5 nedelje mi je urađen abortus, imala sam menstruaciju posle toga. Pre 2 dana sam opet dobila, međutim, osecam otkucaje srca u stomaku pa se bojim da nisam posle abortusa i dalje trudna, a na kontroli posle abortusa jos uvek nisam bila...
Molim vas, ako se neko razume, volela bih da cujem savet...
Korisnikov avatar
Kupachica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 6:29 pm

Post od Kupachica »

Sigurno nisi trudna i to sto cujes sigurno nisu otkucaji srca, ali ako si zabrinuta, posleti lekara (svakako treba da odes na kontrolu). Srecno!
Karenjina
Novi član
Novi član

Post od Karenjina »

Hvala!
Jako sam uplašena i inače je sve ovo za mene bilo tako strašno i stresno...Nadam se da je tako kao što ti kažeš, a do doktora nameravam čim me prodje.
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Post od anyushkam »

to su ti poludeli zeludac i creva od nerviranja. desava se i meni kada sam pod stresom, kao da imam aliena u stomaku. mislim da nema potrebe da tripujes kojesta, smiri se, i to ce proci.
Karenjina
Novi član
Novi član

Post od Karenjina »

Pa svasta mi pada na pamet, mozda se i tripujem...
Brine me sto sam i dalje uvek gladna i pospana kao i pre abortusa, ali kontam dobila sam po 2 put, tako da vise ne znam sta da mislim!
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Post od anyushkam »

Karenjina napisao:Pa svasta mi pada na pamet, mozda se i tripujem...
Brine me sto sam i dalje uvek gladna i pospana kao i pre abortusa, ali kontam dobila sam po 2 put, tako da vise ne znam sta da mislim!
aman-zaman, ja sam non-stop pospana i gladna pa to ne znaci da sam trudna. ovog meseca sam imala i jutarnje muchnine, jer pokushavam da ostanem u 2. stanju, pa opet nishta. psiha je chudo kakve sve "simptome" moze da simulira. imas guilty conscience pa se tripujes. podsvesno zelis samu sebe da muchis i kaznis. uostalom, posle abortusa hormoni se ne srede odmah sami, sigurno ces imati jos razna "chudna dešavanja" pre nego sto stvari dodju na mesto.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Da se ne ponavljam...

Obratite se psihijatru!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Karenjina
Novi član
Novi član

Post od Karenjina »

Da li je normalno da osecam bol u donjem delu stomaka?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

da!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori