uplasena

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
danica011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 26, 2011 9:17 pm

uplasena

Post od danica011 »

potreban mi je savet

poslednju menstruaciju sam imala 22.1.2011, kasnije sam radila test za trudnocu u februaru kada i mislim da sam ostala trudna.naravno uradila sam 2 testa koja su bila pozitivna.ali danas 26.2 pojavilo mi se krvarenje,koje je jako slabo,svetlo roze,a kasnije je postalo braon,cak mi ni na vesu ne ostaje,znaci nije obilno.sta to znaci?u domu zdravlja su mi zakazali prvi pregled tek za sledecu nedelju,molim vas ako neko ima slicno iskustvo da mi odgovori!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: uplasena

Post od tamaraft »

S obzirom da ste trudnica mozete u svoj dom zdravlja otici kad god i kao hitan slucaj zahtevati pregledvec u ponedeljak!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Ako ste trudni i ima krvarenja odmah kod dr. Za takve slucajeve se ne ceka termin....
danica011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 26, 2011 9:17 pm

Post od danica011 »

Hvala na odgovorima,u domu zdravalja zvezdara se niko ne javlja,pa sam resila da odem u gradsku bolnicu i tamo uradim pregled kao hitan slucaj.I dalje mi ide braonkasto samo kada mokrim.
krstina25
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2011 10:15 pm

Post od krstina25 »

Da li neko moze da mi objasni sta znaci debljina endometrijuma 40,2mm....potpuno sam zbunjena,doktror mi je rekao da pijem ciprocinal 500mg,medjutim,jako lose sam reagovala na njega (osip,mucnina)...da li neko moze da mi kaze usled cega dolazi do takvog zadebljanja...pogledala sam starije nalaze i bio je normalne velicine (od 7 do 12...)......Hvala vam unaprijed :-?
Odgovori