Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Ja nemam o ovome sa kim da razgovaram, pa moram vas da pitam. Da li je moguce da, iako sam nevina, ostanem trudna ukoliko mi decko svrsi dok sam obucena(u pantalonama ili trenerci) na odecu u predelu vagine? Molim vas, odgovrite mi....
S obzirom da koristis internet znaci da nisi bas neupucen-a sto se toga tice jer si verovatno bar u skoli nesto naucio-la iz biologije ili anatomije,ovo tvoje pitanje moze da znaci samo da ti je jako dosadno i imas vremena na pretek pa si se uvatio-la da zezas ljude koji ovde pisu o ozbiljnim stvarima.prema tome moli Boga da nikada ne moras da posecujes ovakve forume da bi saznao-la nesto o tvojoj bolesti!!!POZZZ!!!
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
nena93 napisao:Ja nemam o ovome sa kim da razgovaram, pa moram vas da pitam. Da li je moguce da, iako sam nevina, ostanem trudna ukoliko mi decko svrsi dok sam obucena(u pantalonama ili trenerci) na odecu u predelu vagine? Molim vas, odgovrite mi....
Cekaj te ljudi ovo mora da je neka devojcica koja nema pojma o seksu!Mi se ovdje zezamo dok ona umire od straha!Eh ti danasnji klinci.Ko zna mozda smo i mi bile takve sa 15 godina!Neupucene!
bas zato sto sam tada bila toliko neupucena, nisam se ni upustala u to
informisala sam se tek kad sam bila spremna da stupim u odnose
a sigurno mi niko nije ejakulirao ni po kom komadu garderobe... uzasno :|
Isuvise ste grubi prema devojcici.Ona jeste za nas dete ali nije ona kriva sto to pita.Krivi su roditelji sto se ne posvecuju dovoljno svojoj deci. Vasi komentari mogu samo da je ucutkaju ali to ne znaci da ona i dalje nece raditi to sto radi.Bice samo jos vise neupucena i tako sve dok ne bude kasno.Vasi komentari su smesni odraslima ali devojcicama kao sto je ona nisu. Svako ima prava da pita pa makar bila i glupost a citala sam i vece budalastine i odgovore vrlo pametne.
Dakle Neno, slobodno ti pitaj sve sto te zanima.
I naravno, tako ne mozes da ostanes u drugom stanju.
Fridakahlo ja sa 15 godina nisam imala pojma o seksu i naravno nisam se ni upustala u to ali danas deca ranije sazre a u toliko stvari nisu upuceni.Kaca33 u potpunosti se slazem s tobom.
Fridakahlo ja sa 15 godina nisam imala pojma o seksu i naravno nisam se ni upustala u to ali danas deca ranije sazre a u toliko stvari nisu upuceni.Kaca33 u potpunosti se slazem s tobom.A biologija...