Upala jajnika

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Malena Malena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 21, 2013 12:17 pm

Upala jajnika

Post od Malena Malena »

Pozdrav ,

osjecam da me fiska non stop u predjelu jajnika i besike , ponekad jace ponekad manje , prije mjesec dana sam bila kod ginekologa i rekla mi je da uzmem panklav tada , medjutim nisam uzimala antibiotik , ali sam nakon toga prehladila , upalu grla dobila i dr mi je propisala sumamed . Sad opet osjecam da imam upalu jajnika , i mokrim non stop evo tri dana , i moja dr koja nije iz mog grada mi je rekla da primoim 5 ili 7 injekcija garamicina , pa me zanima da li vi mislite da je top bezbjedno ?

Uradila sam nalaze krvi i urina , dobri su mi .Nemam bakterijsku urinarnu infekciju.
Ali vec mjesec dana sigurno imam manju upalu jajnika jer ih nisam lijecila kada je trebalo samo sam neo penotran forte vaginalete tada uzela koje mi je takodje ginekolog propisao .

Pozdrav
Malena Malena
Novi član
Novi član

Re: Upala jajnika

Post od Malena Malena »

Malena Malena
Novi član
Novi član

Post od Malena Malena »

Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Неки лекари кажу да није добро, а неки кажу да је добро грејати задњицу у случају упале јајника. Можеш да се грејеш на електричном јастучету или радијатору ако ти још раде. Мада, радијатори нису добро решење за ту намену јер грејући задњицу, хладиш леђа и бубреге који су ти окренути према хладном прозору.
Malena Malena
Novi član
Novi član

Post od Malena Malena »

Mozda da kupim onaj termofor ?

Danas pocinjem sa injekcijama gentamicina pa me zanima mogu li mi naskoditi sto ?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Може и термофор, само успи топлу воду. :D Петљавина је стално мењати воду. Ако имаш пара и имаш где да купиш електрично јастуче, боље њега.

Антибиотик сам по себи није здрав, али мислим да га је боље узети у твом случају. Већ си нашкодила себи, тако да сада немој да бринеш. :roll:
Malena Malena
Novi član
Novi član

Post od Malena Malena »

Hvala punoo !
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član