4D Ultrazvuk u trudnoci
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
OBJAŠNJENJE
Papa Big pa i Coca-Cola se samoreklamira a ne reklamira recimo Pepsi!
Ja dajem još jednu povoljnu soluciju pored već navedene!
PS. šta bi nađoste li famozne Omega3 za trudnice preporučio sam vam "E-dućan" na Kosančićevom vencu?
Pozdrav DrPeđaDj[/b]
Ja dajem još jednu povoljnu soluciju pored već navedene!
A moja u Cvijićevoj ulici tel.ordinacije 011/32 94 220.dr Presetnik napisao:pol deteta se moze videti.
Guzvi za sada nema i ne vide se anomalije unutrasnjih organa, vidi se samo spoljasnji izgled ploda.
Prim Dr Ljubica Presetnik
Specijalna Bolnica je o Jovanovoj 54
tel. 3282864
PS. šta bi nađoste li famozne Omega3 za trudnice preporučio sam vam "E-dućan" na Kosančićevom vencu?
Pozdrav DrPeđaDj[/b]
- zabrinuta75
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 1:18 am
Dr Pedja,
Da li ima svrhe raditi taj 4D ili 3D ultrazvucni pregled i kod zena koje nisu u drugom stanju, tj. kod zena koje se spremaju za VTO? Da li bi se pri takvom ultrazvuku bolje videla unutrasnjost materice i uopste stanje reproduktivnih organa, nego pri obicnom UZ pregledu?
Koliko kosta 3D, a koliko 4D ultrazvuk u vasoj klinici?
Molim Vas za HITAN odgovor.
Da li ima svrhe raditi taj 4D ili 3D ultrazvucni pregled i kod zena koje nisu u drugom stanju, tj. kod zena koje se spremaju za VTO? Da li bi se pri takvom ultrazvuku bolje videla unutrasnjost materice i uopste stanje reproduktivnih organa, nego pri obicnom UZ pregledu?
Koliko kosta 3D, a koliko 4D ultrazvuk u vasoj klinici?
Molim Vas za HITAN odgovor.
- zabrinuta75
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 1:18 am
Hvala Dr Pedja !!!
Na svu srecu, ne postoji sumnja ni na sta navedeno. Onda cu ipak uraditi obican ultrazvuk. Ali, ako bude srece, bicu trudna za koji mesec, pa se vidimo tada na 4D ultrazvuku.DrPedja: "3-4D ultrazvučni pregled ima svrhe raditi kod steriliteta samo ukoliko postoji sumnja na polip endometrijuma, urođenu anomaliju materice ili cistu jajnika."
Beskrajno vam hvala na svim dosadasnjim odgovorima i podrsci !!!