ultrazvucni pregled tokom menstruacije

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
dzeni
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 06, 2006 5:46 pm

ultrazvucni pregled tokom menstruacije

Post od dzeni »

zakazan mi je ultrazvucni pregled 26.ovog meseca a tada cu verovatno dobiti menstruaciju.posto zivim u unutrasnjosti a doktor je u bg a njegovi svi termini su mahom zauzeti interesuje me da li ultrazvucni pregled moze da se obavi za vreme mesecnog ciklusa.napominjem da imam endometriozne ciste i da ce verovatno biti potrebna operacija .
maja kovacevic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 27, 2006 2:27 pm

Post od maja kovacevic »

Ultrazvuk moze da se radi i za vreme ciklusa kao i ginekoloski pregled tako da bez sekiracije idi na dan kada ti je zakazano i ne sekiraj se.
dzeni
Stalni član
Stalni  član

Post od dzeni »

:oops: :oops: :oops:
hvala vam mnogo malo ce da bude neprijatno ali izdrzacu

pozdrav :wink:
maja kovacevic
Stalni član
Stalni  član

Post od maja kovacevic »

Nema na cemu da se zahvaljujes a takodje nema ni mesta za neprijatnost. Ginekolozima je to rutinski pregled tako da bez obzira na ciklus sve ide po planu i protokolu.
pozdrav :D
dzeni
Stalni član
Stalni  član

Post od dzeni »

Majo a da li znas koliko kosta laparaskopska operacija u drzavnoj a koliko u privatnoj ustanovi. ako nije neka enormna razlika radije bih privatno

pozdrav :P
maja kovacevic
Stalni član
Stalni  član

Post od maja kovacevic »

Laparaskopska operacija u Narodnom frontu je 20000. U Visegradskoj se ne placa ali ti ne bih savetovala tamo da ides posto nije im aparat nesto ok. , a privatno je od 300-500 eura pa sad ti razmisli. Moje misljenje je da je u drzavnoj ustanovi bolje da radis ne samo zbog love nego jednostavno je bolje. Pozdrav. :P
Gordy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 3:04 pm

Post od Gordy »

Majo,

Molim te da mi kazes gde se to privatno radi laparoskopija za 300-500 evra! U Novom Sadu je ne rade ispod 900!!! :o

Unapred hvala!
Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
maja kovacevic
Stalni član
Stalni  član

Post od maja kovacevic »

Gordy veruj mi da ne znam ali sam ovde na forumu tako nesto procitala cini mi se da je dr Pedja rekao za tu cenu pa ne bi bilo lose njega da pitas.
Odgovori