Nesto me bolucka desna d. Bila sam kod ginekologa u domu zdravlja i radice mi ultrazvuk ali u maju mesecu. Meni je to daleko a pocela sam da se zabrinjavam pa bih probala i privatno da obavim pregled. Da li imate nekih iskustava? Koga bi ste preporucili?
Hvala!
ULTRA ZVUK GRUDI u Beogradu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Moja majka je imala maligni tumor dojke.Zbog toga ja moram jednom godisnje na pregled.Isla sam ranije na dopler dojke u N.front,ali su mi oni rekli da je najbolje da idem na Onkoloski institut u Pasterovoj.Uzmi uput za tamo ,ako si iz Bg-a.Kad odes prvi put,automatski ti se zakazuje pregled sledece godine ili za sest meseci,zavisi kako doktor odluci.Tamo se radi palpatorni pregled (pipanjem )jer oni smatraju da je to najsigurnije.Njihovi doktori su najbolji strucnjaci u zemlji.Tek ako nesto posumnjaju salju te na ultra zvuk ili mamografiju,u zavisnosti od tvojih godina.
Inace ako te nesto boli ili ziga,sigurno nije ono najgore,zato sto se nista ne oseca niti boli,kad je u pitanju rak.Moja mama je inace uspesno izlecena jer je bila u fazi I/II,i nije joj odstranjena cela dojka.Otkrila je sasvim slucajno na kontrolnom pregledu,a nije imala nikakvih simptoma,znaci cista sreca i Bozija milost.
Dosta doktora sa te klinike radi privatno,cula sam da dr.Inic radi privatno ultra zvuk,ali ne znam gde mu je ordinacija.
Inace ako te nesto boli ili ziga,sigurno nije ono najgore,zato sto se nista ne oseca niti boli,kad je u pitanju rak.Moja mama je inace uspesno izlecena jer je bila u fazi I/II,i nije joj odstranjena cela dojka.Otkrila je sasvim slucajno na kontrolnom pregledu,a nije imala nikakvih simptoma,znaci cista sreca i Bozija milost.
Dosta doktora sa te klinike radi privatno,cula sam da dr.Inic radi privatno ultra zvuk,ali ne znam gde mu je ordinacija.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 25, 2008 12:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: ULTRA ZVUK GRUDI u Beogradu
Ako si iz beograda na UZ grudi mozes otici bez uputa u Narodni front svako prepodne u njihovu dnevnu bolnicu gde rade onaj skrining test.Ja sam prosle godine platila 1000 dinara.PTICA R napisao:Nesto me bolucka desna d. Bila sam kod ginekologa u domu zdravlja i radice mi ultrazvuk ali u maju mesecu. Meni je to daleko a pocela sam da se zabrinjavam pa bih probala i privatno da obavim pregled. Da li imate nekih iskustava? Koga bi ste preporucili?
Hvala!
veliki sin
stigla nam je seka
stigla nam je seka
Ars Medica
Dr Zorica Damjanovic
Tomasa Jeza 5
2438-116
Ja sam isla privatno kod nje...posto sam isla na IVF zbog hormona, a i pojavila mi se grudvica ispod miske...sve je u redu bilo, zapusena mi je znojno lojna zlezda...pa posto sa sad trudna icu cu opet na kontrolu posle porodjaja...isla sam do sad tri puta...prva dva na 6 meseci..poslednji posle godnu dana....tako mi je i rekla...ako zatrudnim ( a zatrudnela sam
)da dodjem posle porodjaja na kontrolu...
Jako sam zadovoljna..
pozdrav
Dr Zorica Damjanovic
Tomasa Jeza 5
2438-116
Ja sam isla privatno kod nje...posto sam isla na IVF zbog hormona, a i pojavila mi se grudvica ispod miske...sve je u redu bilo, zapusena mi je znojno lojna zlezda...pa posto sa sad trudna icu cu opet na kontrolu posle porodjaja...isla sam do sad tri puta...prva dva na 6 meseci..poslednji posle godnu dana....tako mi je i rekla...ako zatrudnim ( a zatrudnela sam

Jako sam zadovoljna..
pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 06, 2007 4:02 pm