ubrzani puls u trudnoci

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
lilmissmuffin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 21, 2006 5:59 pm

ubrzani puls u trudnoci

Post od lilmissmuffin »

U 13.sam nedelji trudnoce, imam problem sa stitnom zlezdom, hipotireoza, medjutim, uzimam redovno eutirox a 100 i tsh mi je 2,47, od pocetka trudnoce.Pre ovoga sma se lecila od anksioznosti. Imam 28 god. i ovo mi je prva trudnoca.Uradila sam ekspertni ultrazvuk i sve je ok, vadila sam kompletnu krvnu sliku, suk, slobodni hcg, pappa i sve je ok.Mene brinu povremeni napadi nervoze koje dobijam, cak sam imala i jadan panicni napad. Nevezano za sve to srce mi mnogo brze lupa oko 100-110/min u mirovanju. Pritisak mi je 115/75, ali desavalo mi se da bude i 130/90 i da za tri sata padne na 100/60.interesuje me sta je od toga normalno a sta ne?
NSCUCA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 12, 2007 12:08 pm

Post od NSCUCA »

Pre godinu dana su mi konstatovali da imam hipertireozu i imala sam slicne simptome ko ti cak sam jednom zavrsila i u hitnoj jer mi je puls bio 130....i posle silnih pregleda i uzimanja lekova potrazila sam misljenje drugog lekara (bilo mi je sumljivo moje stanje kad popijem terapiju)koji mi je rekao da prekinem sa terapijom i kad se "iscistim"od lekova dodjem na kontrolu sa novim nalazima krvi. Ne pijem nista od septembra prosle godine i nemam problema, ispostavilo se da nisam imala poremecaj stitne, vec da su rezultati trenutno bili u disbalansu. Sta reci, a bilo je toliko nerviranja. Mislim da su ti tvoji simptomi ustvari prateci simptomi koji idu uz poremecaj stitne, bilo kako bilo ipak se sa svojim endokrinologom ispricaj o svemu sto te muci.POZZZ i sve najbolje
Odgovori