Bicu Vam unapred zahvalna ukoliko mi ukratko objasnite sledece ( danas sam dobila rezultate a tek sledece nedelje imam zakazano kod ginekologa ) :
Analiza: kultura - endocerviks ( na genitalne mikoplazme i ureaplazme )
UREAPLASMA UREALYTICUM < 10000 CFU/ml
MYKOPLASMA HOMINIS < 10000 CCU/ml
Doksicilin S
Josamicin S
Ofloksacin S
Eritromicin R
Tetraciklin S
Ciprofloksacin S
Azitromicin I
Klaritromicin S
Pristinamicin S
I Analiza: kultura cerviks
CORYNEBACTERIUM SPP. ( DIFTEROIDI )
Direktan mikroskopski preparat: odsustvo polimorfonukleara, retki laktobacili, masa gram pozitivnih kokobacila
Unapred zahvalna!
Tumacenje
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 10, 2008 12:54 pm
Da li smem da pijem uz sve antibiotike i Oligogal - Se koji sam svojevremeno dobila da pijem od drugog lekara?
Ovi testovi su mi radjeni u higijenskom zavodu, imala sam loseg iskustva sa rezultatima iz pomenutog. Hocu reci da sam primetila da umeju da pogrese. ( to mi se desilo kada sam se testirala na mononukleozu i toksoplazmozu )
Da li postoji ikakva sansa da su i ovog puta pogresili ili na tim testovima ( urea i mikop. ) ne moze da se pogresi?
I vise sam nego ocajna.
Ovi testovi su mi radjeni u higijenskom zavodu, imala sam loseg iskustva sa rezultatima iz pomenutog. Hocu reci da sam primetila da umeju da pogrese. ( to mi se desilo kada sam se testirala na mononukleozu i toksoplazmozu )
Da li postoji ikakva sansa da su i ovog puta pogresili ili na tim testovima ( urea i mikop. ) ne moze da se pogresi?
I vise sam nego ocajna.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 10, 2008 12:54 pm