Trudnoca i vegetarujanstvo

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Djumbir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 12:15 pm

Trudnoca i vegetarujanstvo

Post od Djumbir »

Zanimaju me iskustva zena,devojkaka,trudnica i misljenje doktora o ishrani bez mesa u trudnoci?Ne jedem meso ali konzumiram proizvode od zivotinja,nekada...retko kada jedem ribu :roll: ,planiram trudnocu i hocu da cujem sta vi mislite o tome,da napomenem d ami je krv ok-odnosi Ca,K...Na i da sam odavno na ovoj ishrani-ne volim :-? meso!Hvala na vremenu i misljenju :wink:
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Trudnoca i vegetarujanstvo

Post od Zli doktor »

Djumbir napisao:Zanimaju me iskustva zena,devojkaka,trudnica i misljenje doktora o ishrani bez mesa u trudnoci?Ne jedem meso ali konzumiram proizvode od zivotinja,nekada...retko kada jedem ribu :roll: ,planiram trudnocu i hocu da cujem sta vi mislite o tome,da napomenem d ami je krv ok-odnosi Ca,K...Na i da sam odavno na ovoj ishrani-ne volim :-? meso!Hvala na vremenu i misljenju :wink:
Pa uz jaja i mlečne prerađevine, nemam ništa protiv vegetarijanstva u trudnoći :wink:
pozz
Odgovori