trudnoca ultra zvuk

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
duda111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 03, 2011 5:31 pm

trudnoca ultra zvuk

Post od duda111 »

U 8 nedelji sam trudnoce.Za mesec dana sam radila 3 ultra zvuka,sa plodom je sve uredu.Za 3 dana imam zakazan jos jedan pregled.Da li je to uredu da se snimam svake nedelje,sta moze biti rezlog toga?
melita keller
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 11:03 am

Re: trudnoca ultra zvuk

Post od melita keller »

Ako si kod privatnog ginekologa onda je u pitanju uzimanje para.Ja sam u državnoj ambulanti sa normalnom trudnoćom radila ukupno 9 ultrazvukova ukljčujući i utvrđivanje trudnoće što mu dođe 1 mesečno a neke moje prijateljice su u drugim državnim radile oko 4 uključujući dva ekspertna al da radiš 3 u jednom mesecu a da ti je rečeno da je sve oko nema po meni drugi razlog a sa ako si u državnoj pitaj dr zašto to baš i nije normalan broj ultrazvukova.
duda111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 03, 2011 5:31 pm

Re: trudnoca ultra zvuk

Post od duda111 »

radila sam kod privatnika ova 3 ultra zvuka a sad u sredu idem u drzavnu ustanovu pa cu da pitam doktora je li to normalno... Hvala na odgovoru!
Odgovori