Trudnoca u toku mensturacije

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
HYANA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 15, 2006 5:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Trudnoca u toku mensturacije

Post od HYANA »

Da li je moguce da ostanem trudna ako sam imala odnos pri zadnjem danu menstruacije. Od tada je proslo 48 sati i voljela bih da izbjegnem sve one silne hormonske tablete. Zapravo o cemu se radi. Partener nije svrsio u mene ali me je strah da jedan stoti dio spermatozoida nije dospio u mene!!!! PLZ odgovorite prije nego prodje 72 casa i istekne vrijeme da mogu popiti anti-bebi pilule za dan posle.
I was loving you like a child,
All the time you were smiling
The same smile....
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm

Post od Cat »

Koji je to dan ciklusa bio? Koliko dana ti traju ciklusi?

Poslednji dan menstruacije može lako da bude plodan dan. Ako partner nije svršio u tebi onda su male šanse da se nešto desilo ali šansa uvek postoji...
HYANA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 15, 2006 5:49 pm
Kontakt:

Post od HYANA »

E sad znaci bio mi je shesti dan menstruacije, i proslog puta sam dobila 27-og kao i ovog. Reci mi cat da li mora partner totalno da svrshi u mene da bih ostala u drugom stanju ili je dovoljan jedan trun spermatozoida da me oplode....jer je on na mene svrshio ali mene je strah da nije pochelo u meni.....
I was loving you like a child,
All the time you were smiling
The same smile....
Leonarda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 21, 2006 1:25 pm

Post od Leonarda »

HYANA,

Ja mislim da su veoma male sanse da zatrudnis, ali mozda ipak bolje da konsultujes nekog ginekologa. Moje misljenje je da su jako male sanse da zatrudnis pred kraj menstruacije i bez ejakulacije.

pozzz
Kalina75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 16, 2006 7:49 pm

Post od Kalina75 »

Koliko ja znam,svakoj zeni se razlikuje period ovulacije i on zavisi od mnogobrojnih faktora,a nije ni svaka menstrucacija ovulatorna. Takodje,nije bitna kolicina koja ce stici i oploditi,vec kvalitet,dakle,dovoljan je i jedan i to je onaj koji je najpokretniji,najaci i najbrzi. Obicno, spermatozoid zivi nesto vise od 24h,i ja sam cula za par situacija kada su zene ostajale u drugom stanju,a muskarac nije ejakuirao u njih,vec su imali dva odnosa za redom a muskarac se nakon prvog odnosa nije ispiskio i oprao pa je ostao bas taj jedan najpokretniji i najaci, a zena ostala u drogom stanju. Dakle,nema pravila!
Leonarda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 21, 2006 1:25 pm

Post od Leonarda »

Kalina75 napisao: ja sam cula za par situacija kada su zene ostajale u drugom stanju,a muskarac nije ejakuirao u njih,vec su imali dva odnosa za redom a muskarac se nakon prvog odnosa nije ispiskio i oprao pa je ostao bas taj jedan najpokretniji i najaci, a zena ostala u drogom stanju. Dakle,nema pravila!
Slazem se da je u ovakvom slucaju moguce zatrudneti. Takodje se slazem sa tim da nema pravila i da je sve individualno!
*Aleksandra*
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 18, 2005 1:40 am
Kontakt:

Post od *Aleksandra* »

Kalina75 napisao: ja sam cula za par situacija kada su zene ostajale u drugom stanju,a muskarac nije ejakuirao u njih,vec su imali dva odnosa za redom a muskarac se nakon prvog odnosa nije ispiskio i oprao pa je ostao bas taj jedan najpokretniji i najaci, a zena ostala u drogom stanju. Dakle,nema pravila!
Cak nisu neophodna ni dva odnosa za redom, moguce je da se dogodi i prilikom jednog odnosa. Istina je da u tecnosti koja se luci za vreme odnosa kod muskarca, moze da se nalazi mali broj spermatozoida. Kao sto neko vec rece, za oplodnju nije potreban cak ni "mali broj", vec je dovoljan jedan jedini spermatozoid. Upravo zbog toga se ne treba igrati.
Odgovori