u zadnja otprilike 2 mjeseca u toku sexa 2-3 puta moj momak je svoj ~proces~ zavrsio u meni. medjutim, nakona toga nisam ostala trudna.
interesuje me da li je to znak da cu imati problema s trudnocom ili je to cista slucajnost tj. sreca? pratili smo neplodne dan i nije mi zelja da ostanem trudna, vec me je to jednostavno zabrinulo.
trudnoca
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
ne brini
Cula si sigurno price , od prijateljica , tipa , samo sam jednom imala odnos s njim i ostala sam u drugom stanju. Neke zene lako ostaju u drugom stanju, a neke teze . Za sve postoji pravi trenutak psiho- fizicki.
Bila sam zabrinuta isto kao i ti ali ne posle samo 2-3 puta , nego vise meseci aktivnih sexsualnih odnosa, jednostavno to je tako , a znaces to kada budes zelela bebu,da se na tome treba raditi aktivno i svakodnevno.
Nemoj se brinuti.
Bila sam zabrinuta isto kao i ti ali ne posle samo 2-3 puta , nego vise meseci aktivnih sexsualnih odnosa, jednostavno to je tako , a znaces to kada budes zelela bebu,da se na tome treba raditi aktivno i svakodnevno.
Nemoj se brinuti.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 9:13 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kod svih je naravno razlicito, ali ja sam zatrudnela bas u vreme neplodnih dana, i to "iz prve". A imam 30 godina i bojala sam se da ce mi ici malo teze i trebati bar oko 6 meseci. Ako je sudeci po meni i nekim osobama koje znam, samo je pitanje vremena kad ce te ta formula "plodni-neplodni dani" iznenaditi. Ako zaista ne zelis da ostanes u drugom stanju, bolje predji na kontracepciju. Manja je steta nego prekid trudnoce.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
-
- Saradnik
-
- Saradnik
Meni je on prvi i nekih 3 meseca pokusavamo i nista...jos nisam bila kod ginekologa da vidim da li nesto nije u redu ali oticicu!trudnjaca napisao:Nemoj da brines oko toga da li ces teze ostati u drugom stanju. Kod zdravih parova, koji zele decu i naravno rade na tome, moze da prodje i po 3 meseca pre zaceca (iako je sve uredu).
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 12:01 pm
Lekari obicno savetuju pa tek nakon godinu dana intenzivnih 'radova'
treba se poceti sa analizama.Ja nisam bas neko ko odobrava takav
vid savetovanja,ali isto nisam ni za to da treba trcati i brinuti bezpotrebno.
Sve te analize jako uticu psihicki,a to nije dobro jer sto se vise opteretis
psihicki sve ces teze ulaziti u odnose opustena,a samom tim i sanse
za trudnocu se smanjuju.
treba se poceti sa analizama.Ja nisam bas neko ko odobrava takav
vid savetovanja,ali isto nisam ni za to da treba trcati i brinuti bezpotrebno.
Sve te analize jako uticu psihicki,a to nije dobro jer sto se vise opteretis
psihicki sve ces teze ulaziti u odnose opustena,a samom tim i sanse
za trudnocu se smanjuju.