Jutros sam uradila test za utvrdjivanje trudnoce i test je pokazao trudnocu...
Jako sam zabrinuta jer sam u poslednjih mesec dana pila tablete za mrsavljenje,naravno nisam znala da sam trudna.Pa bih vas zamolila da mi kazete da li je plod ostecen i da li ce imati posledica za dalji razvoj ploda ili je bolje resenje abortus.Tih tableta sam popila jako puno.Molim vas brz odgovor,sta da radim.Naravno idem i na pregled kod svog ginekologa,ali bih volela da cujem jos neko misljenje o tome.Hvala vam.
Trudnoca..
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Maj 25, 2005 9:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zavisi koje si tablete pila ali posto su skoro sve na bazi sene... bilja...ne bi trebalo da utice jer one samo poboljsavaju protok materije kroz organizam, bolje praznjenje creva, pa su mozda malo i zasluzne za tvoju trudnocu:)
Ako si pak koristila neku hemiju onda je vec diskutabilno posavetuj se sa lekarom.
Srecno
Ako si pak koristila neku hemiju onda je vec diskutabilno posavetuj se sa lekarom.
Srecno

Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Irena kao sto rekose, pronadji ginekologa u koga imas poverenja i objasni mu situaciju, i obavezno ponesi onaj papiric na kome pise od cega su tabletice, odluka je na tebi i na nikom drugom, ali ako je UZ dobar, i ako si spremna da cekas NT i tripl, rizikuj
ps ja sam pila dovicin, i jos neke lekove na bazi tetraciklina, snimala pluca i odlucila da rizikujem, moram da priznam da su mi prvih 4,5 meseca prosli u ogromnom strahu, ali su prosli i oni i ostatak, i sada gledam moje blago i drago mi je sto sam rizikovala
ps ja sam pila dovicin, i jos neke lekove na bazi tetraciklina, snimala pluca i odlucila da rizikujem, moram da priznam da su mi prvih 4,5 meseca prosli u ogromnom strahu, ali su prosli i oni i ostatak, i sada gledam moje blago i drago mi je sto sam rizikovala
double trouble is my life