Trudnoca

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
scsi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 03, 2010 11:20 pm

Trudnoca

Post od scsi »

E ovako imam pitanje za sve bivse i sadasnje trudnice....

Usla sam u 7 mesec trudnoce, nakon analiza krvi ustanovljeno je da je hemoglobin pao na 94, a pre dva meseca kada sam isto radila analize hemoglobin mi je bio 109. Sto znaci da mi je za dva meseca pao sa 109 na 94 i pored toga sto mi je doktorka prepisala feroglobin koji sam uzimala jednom dnevno. Sada kada je ustanovljeno da mi je pao hemoglobin na 94 doktorka je ubacila tothemu dva puta dnevno ali i pored toga mi je rekla da pije feroglobin jednom dnevno.....

Zanima me sta vi mislite o ovome?
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Trudnoca

Post od Zli doktor »

scsi napisao:E ovako imam pitanje za sve bivse i sadasnje trudnice....

Usla sam u 7 mesec trudnoce, nakon analiza krvi ustanovljeno je da je hemoglobin pao na 94, a pre dva meseca kada sam isto radila analize hemoglobin mi je bio 109. Sto znaci da mi je za dva meseca pao sa 109 na 94 i pored toga sto mi je doktorka prepisala feroglobin koji sam uzimala jednom dnevno. Sada kada je ustanovljeno da mi je pao hemoglobin na 94 doktorka je ubacila tothemu dva puta dnevno ali i pored toga mi je rekla da pije feroglobin jednom dnevno.....

Zanima me sta vi mislite o ovome?
Uradiste li u međivremenu neko serumsko gvožđe, feritin, TIBC, UIBC?
Tothemu pijete uz vitamin C?
ivana131
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 06, 2014 4:42 pm

Re: Trudnoca

Post od ivana131 »

postovani
poslednju menstruaciju sam imala 15.01,a oskudno krvarenje u perijodu od 15.02 do 26.02 kada mi je doktorka uknjucila progesteron depojre je beta bila 273.2.juce sam imala prvi uz. i doktor nije video dtrudnocu,a beta je juce bila 2240.00.reko je da imam cistu na levom jajniku gde me svremena na vreme malo zaboli.
zalela bih vas komentar na ove dijagnoze
hvala unapred.
Odgovori