Trudnoca?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
anchybg91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 09, 2013 7:02 pm

Trudnoca?

Post od anchybg91 »

Dobar dan!
Ja imam jednu dilemu? Prosla menstruacija mi je bila 8.4.2013,uvek dobijam na 29,30 dan,sada mi kasni nekih 5 dana.7-og maja sam primetila jako mali braon iscedak,koji je ostavio samo trag na gacicama i od tada se nije uopste ponavljao. Uradila sam test na trudnocu pre 3 dana,bio je negativan,ali ja i dalje ne dobijan menstruaciju,osetim ponekad bol u stomaku kao da treba da dobijem ali nista,i ponekad mi se zavrti u glavi.Imali smo nezasticen odnos.Da li sam mozda uradila prerano test i koja je verovatnoca da sam trudna? Hvala unapred
*nevena*92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2013 9:49 pm

Re: Trudnoca?

Post od *nevena*92 »

Menstruacija moze da ti kasni i do 35 dana, od 23-35 dana je normalan razmak. Ako je toliko proslo a nisi dobila idi na sigurno- kod ginekologa ili preko krvi proveri da li si trudna ili ne. To ti je najpouzdanije jer ako si test radila i mesec dana nakon odnosa, moze da pokaze negativno ako je pozitivno.
Odgovori