TRUDNOCA

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

bebigirl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 03, 2013 12:45 am

TRUDNOCA

Post od bebigirl »

Spavala sam sa deckom,kada su mi bili plodni dani,svrsio je dva puta..kolika je verovatnoca da sam trudna?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: TRUDNOCA

Post od aa_aca »

Да ли да питам где је свршио и да ли је користио кондом и да ли си ти шта користила за спречавање трудноће?
bebigirl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 03, 2013 12:45 am

Post od bebigirl »

Nisam nista koristila,zbog toga jer zelim ostati trudna.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ако се добро сећам, вероватноћa је 30%.
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Post od Zli doktor »

aa_aca napisao:Ако се добро сећам, вероватноћa је 30%.
Ne sećaš se dobro... :wink:
Stopa fekunditeta kod ljudske vrste je oko 20 % :)
pozzzz
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Zli doktor napisao:Ne sećaš se dobro... :wink:
Шта да се ради, године. :D
Korisnikov avatar
gerda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 1:25 pm

Post od gerda »

:wink: :wink: A ako niste ni jedan u pravu,kao što znate medicina nije matematika tako da ne vredi da se računa.Ako već želi da ostane trudna nek joj je sa srećom :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

gerda napisao: :wink: :wink: A ako niste ni jedan u pravu,kao što znate medicina nije matematika tako da ne vredi da se računa.Ako već želi da ostane trudna nek joj je sa srećom :)
Па питала је за вероватноћу. Откуд знам шта ће јој. Све се лепо може израчунати. Статистика је вероватноћа могућег, а не баба гатара и видовитост. Шанса да се добије седмица на лотоу практично не постоји, али онај ко је добије не мисли тако. :lol:
Korisnikov avatar
gerda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 1:25 pm

Post od gerda »

aa_aca napisao:
gerda napisao: :wink: :wink: A ako niste ni jedan u pravu,kao što znate medicina nije matematika tako da ne vredi da se računa.Ako već želi da ostane trudna nek joj je sa srećom :)
Па питала је за вероватноћу. Откуд знам шта ће јој. Све се лепо може израчунати. Статистика је вероватноћа могућег, а не баба гатара и видовитост. Шанса да се добије седмица на лотоу практично не постоји, али онај ко је добије не мисли тако. :lol:
Mislim 8) u pravu si no meni je više bilo šokantno pitanje jer stvarno nemogu da verujem šta sve neće jedna mlada osoba u 21 veku pitati na tako ozbiljnom forumu.Znam da ima pravo na to ali je tako banalno postavljanje pitanja van svake pameti. :cry:
Ajd da joj držimo fige da zatrudni kad već želi.Mogla bi i da nam javi. :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

gerda napisao:.......... Ajd da joj držimo fige da zatrudni kad već želi.Mogla bi i da nam javi. :)
Ајд, важи. :D
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Post od Zli doktor »

Apsolutno se slažem... Najviše ljudi je poginulo od prazne puške... :wink:
pozzz :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Оно је вероватноћа под условом да је све исправно и у реду. :roll:
anchybg91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 09, 2013 7:02 pm

Post od anchybg91 »

Imam jedno pitanje. Danas imam bol u desnom jajniku,zaboli jako,pa prestane i tako vec sat vremena,sada vec slabije boli,i imam blagu mucninu. poslednja menstruacija bila mi je 22.12.2012 a nezasticen odnos 1.1.2013. Da li je moguce da sam trudna ili je mozda sada ovulacija? Sumnjam da je upala jer sam je vec imala,nije me tako bolelo,a i dobro sam se pazila da se ne prehladim. Hvala unapred
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Упала јајника можда и није прошла. Можеш да пробаш да седиш на нечем топлом као што је електрично јастуче. Грејање ће помоћи да се упала излечи. То једино не треба да радиш у току менструације јер крварење може да буде обилније. Може да изазове и покретање камена из бубрега код особа које га имају.
anchybg91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 09, 2013 7:02 pm

Post od anchybg91 »

Ja sam imala upalu pre godinu dana. Taj bol sto sam juce opisala prestao je posle sat vremena,i sada mi se desava nesto drugo. Zaboli me na sredini,kao da je materica,ali samo kada hocu da sednem
Odgovori