Trudnoca
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Trudnoca
Imao sam odnos sa devojkom u cetvrtak 16.12.2010. mozda minut ili dva bez zastite, posle sve normalno sa zastitom. Danas 21.12.2010. boli je stomak i ima osecaj da bi mogla da dobije. Ovog meseca dobila je 8-og i misli da je rano da bi mogla da dobije opet. Po nekoj njenoj racunici trebalo bi par dana pre ili posle Nove godine. Zanima me posle koliko se pojavljuju prvi simptomi trudnoce, jer bi ovo mogao da bude jedan od njih koliko sam se ja informisao. Trazio sam po forumu i netu, ali sam nasao samo "posle mesec dana" ili "posle nekog vremena". Da li je uopste moguce da se zatrudni od minut ili dva? I kako se moze spreciti to jos u samom pocetku?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Trudnoca
Naravno da moze da se zatrudni za minut dva, nisu u pitanju minuti vec spermatozoidi koji vrse oplodnju jajne celije - ZATO SE ZASHTITA I KORISTI OD SAMOG POCHETKA ODNOSA!
Ako vec ne koristitie zastitu kako treba i treba da se suochite sa posledicama takvog ponasanja!
Za 4 dana ne moze osetiti nikakve simptome trudnoce, u pitanju je nesto drugo, ovulacija koja kasni ili opstipacija, virus, promena nachina zivota, iritacija mokracnih kanala seksom itd...
Zasto je toliko tesko koristiti kondom? Jel lakshe muchiti sebe ovakvim mislima?
Ponasajte se odgovorno prema sebi pre svega pa i prema svom partneru!
Uvredite se i ljutiti koliko hocete!
Ako vec ne koristitie zastitu kako treba i treba da se suochite sa posledicama takvog ponasanja!
Za 4 dana ne moze osetiti nikakve simptome trudnoce, u pitanju je nesto drugo, ovulacija koja kasni ili opstipacija, virus, promena nachina zivota, iritacija mokracnih kanala seksom itd...
Zasto je toliko tesko koristiti kondom? Jel lakshe muchiti sebe ovakvim mislima?
Ponasajte se odgovorno prema sebi pre svega pa i prema svom partneru!
Uvredite se i ljutiti koliko hocete!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Nema ljutnje, ovakva situacija i ovakav odgovor su mi bili potrebni da shvatim neke stvari.
Posle koliko dana se javljaju prvi simptomi trudnoce?
Posle koliko dana se javljaju prvi simptomi trudnoce?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Sve je individualno ali posle 4 dana sigurno ne!
Sve zavisi od perioda ciklusa, hormonalnog statusa...posle 14 dana, 3 nedelje, meces ipo dana...obichno kada izostane menstrualno krvarenje zene shvate sta se desava!
Sve zavisi od perioda ciklusa, hormonalnog statusa...posle 14 dana, 3 nedelje, meces ipo dana...obichno kada izostane menstrualno krvarenje zene shvate sta se desava!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Pozdrav!!! U 6 mesecu trudnoce sam i pre dva dana sam preimetila da mi urin ma tamniju boju i drugaciji miris. Dali moze nekim cajevima da se resi infekcija? A isto pre dva dana sam imala problema sa zeludcem, jako me je boleo nista nisam jela i povracala sam. Danas mi je bolje sto se zeludca tice.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Ovako na pamet niko ne moze da vam kaze da li je infekcija. A posto ste trudnica svakako treba uraditi analizu urina.
Hvala puno na odgovoru! Mada sam imala candidu, i stavljala poliginax vaginalete 12 kom. prestala sa stavljanjem pre pet dana i opet osecam svrab i imam beli sekret. U svakom slucaju ici cu kod lekara.
Veliki pozdrav svima!!! Interesuje me da li smem da popijem probotik posto sam u sestom mesecu trudnoce? A nocas sam imala uzasnu dijareju. I jos jedno pitanje sta je najbolje za kiselinu u zeludcu posto me i ona strasno muci? Hvala unapred.