Trudnoca??

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Jeccaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 06, 2010 9:20 am

Trudnoca??

Post od Jeccaa »

Postovani,
Molim Vas da razmotrite moje pitanje,jako sam zabrinuta.
Menstruacija mi kasni oko 20 dana,zadnju sam imala 17.09.2010.
Imam redovne odnose bez zastite,ali decko nikad nije svrsio u mene. Inace,menstruacije su mi jako neredovne,kasne i po 17 dana,ali ovo je po mom misljenju ipak previse. Radila sam dva puta test za trudnocu po upustvu (dakle,prvi jutarnji urin,cekala 5 minuta) i oba su negativna,pojavila se samo jedna jarko crvena linija... Nemam ni jedan simptom trudnoce,ali isto tako ne osjecam simptome menstruacije koji se kod mene stalno javljaju. Da li postoji mogucnost da sam ipak u drugom stanju,iako su testovi negativni,a simptome nemam?
Unapred Vam se zahvaljujem.
cekalica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 23, 2010 5:23 pm

Re: Trudnoca??

Post od cekalica »

Uvek postoji mogucnos ukoliko imas sex bez zastite,uradi analizu krvi na betu i znaces na cemu si,a ako vec ne zelis trudnocu sad koristite zastitu
Mayche87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 12, 2010 7:46 pm

Post od Mayche87 »

Postovani,
Zamolila bih Vas da mi pomognete i razmotrite moje pitanje.
Poslednju menstruaciju sam imala 6.10.2010. juce sam uradila test na trudnocu i bio je pozitivan, jos uvek nisam isla kod ginekologa. Ali sada sam jako zabrinuta jer mi je pojavio sekret, bele boje neprijatnog mirisa i u malo vecim kolicinama, osecam neprijatnost pri dodiru. Da li ima mesta panici?
Molim Vas da mi odgovorite, jako sam zabrinuta. Rec je prvoj trudnoci i jako sam srecna a ujedno i zabrinuta.
Unapred zahvalan mladi bracni par Milic.
zbunjena93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 09, 2008 5:40 pm

Post od zbunjena93 »

Pozdrav svima! Imam uglavnom neredovne menstruacije, nekada dobijem na datumu a nekada se desi da mi kasni po nekoliko dana.. Ovog meseca sam imala odnose, naravno sa zastitom, ali mi kasni 8 dana i vec pocinjem da se plasim... Da li imam razloga za brigu?
Daca!!!
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 20, 2010 4:57 pm

Post od Daca!!! »

U 23 nedelji trudnoce sam i jos uvek pijem folnu kiselinu, dal treba da nastavim? Posto sam cula da se pije prva tri meseca.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Konsultujte se sa svojim ginekologom oko takvih stvari, posebno uzimanaj lekova i suplimenata, ne odrzavajte trudnocu preko foruma!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori