Trudnoca 2

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Petar88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 6:20 pm

Trudnoca 2

Post od Petar88 »

DA li postoji sansa da nevina devojka, koja nije imala seksualni odnos, ali sam joj presao penisom (nisam svrsio, vec mi je penis bio malo vlazan od tecnosti koja je izasla ranije) preko vagine u predelu klitorisa. Pitanje je mozda glupo, ali pitam da li postoji sansa da devojka ostane u drugom stanju? HVALA PUNO NA ODGOVORIMA
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Tesko Petre,tesko :D
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

DOKLE OVAKVA PITANJA??? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
neverending
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 9:20 am

Post od neverending »

Dokle god je uplašenih :lol:
Jasmina70
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 05, 2009 7:27 pm

Post od Jasmina70 »

tamaraft napisao:DOKLE OVAKVA PITANJA??? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Zasto mislis da je glupo pitanje?Decko je mlad i treba mu pomoci .Ne brini ,nema sanse.
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 8:37 pm

Post od sandla »

zbog ovakvih i puno slicnih pitanja treba uvesti SEKSUALNO VASPITANJE u skolama... Kako neko uopste i stupa u "seksualne" odnose kada o istima ne zna ni osnovne stvari... I pitamo se kada devojcice ostanu trudne... Zasto mladi ljudi ne pitaju nekog ko ima iskustva i u koga imaju poverenja da im objasne neke stvari ... pozz
Petar88
Novi član
Novi član

Post od Petar88 »

Marina puno ti hvala. Ali stvarno sam pomislio da moze! Posto sam jos mlad za to. Jednostavno nisam spreman za to! Znaci sigurno ne moze da zatrudni?
Petar88
Novi član
Novi član

Post od Petar88 »

Jasmina puno ti hvala. Ali stvarno sam pomislio da moze! Posto sam jos mlad za to. Jednostavno nisam spreman za to! Znaci sigurno ne moze da zatrudni?
Odgovori