trudnoca

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
jastra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 10, 2007 4:12 pm

trudnoca

Post od jastra »

Posto sam procitala mnoge informacije, a nisam dosla do pravog odgovora da li je moguce da se zatrudni prilikom prvog seksualnog odnosa, ako nije koristene kontracepcija i ako odnos trajao 10 min., a decko nije svrsio?
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

To zavisi od toga kada su ti bili plodni dani a inace to sto nije bilo ejakulacije ne mora nista da znaci jer sperma izlazi u jako malim kolicinama nekad i pre orgazma.
maya.avdibegovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 09, 2007 6:45 pm

moguce je

Post od maya.avdibegovic »

ZA OSTAJANJE U DRUGOM STANJU, NEMA RAZLIKE DA LI JE PRVI ILI STOTI PUT, SAMO TVOJI PLODNI DANI, KOJI SU VRLO INDIVIDUALNI I NEPREDVIDIVI SA STOPOSTOTNOM SIGURNOSCU.
NIJE PRESUDNA NI SAMA EJAKULACIJA, JER SE SPERMIJI MOGU IZLUCIVATI I U TOKU ODNOSA , PRIJE SAME EJAKULACIJE.
Demijan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 18, 2007 8:46 pm

HITNO

Post od Demijan »

molim za brzi savet...moja devojka i ja smo imali odnos i prvi put sam svrsio u kondom a drugi put kad smo nastavili sa drugim kondomom,on je pukao a to smo kasnije primetili...taj drugi put nisam svrsio i ne znamo kad je tacno kondom pukao....da li je moguce da ostane trudna?
elen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 11, 2007 1:17 am

Post od elen »

imam jedan problem.u braku sam vec godinu dana,bili smo na pregledu i svi nalazi su u redu i sto se tice mene i sto se tice supruga,ali nijednog trenutka nije doslo do zaceca.do sada nisam imala ni porodjaje ni prekide trudnoce,imam 23 god,ako je to bitno.da li (je) neko ima(o) slican ili isti problem i kako bi to moglo da se resi,hvala
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Demijan - moguce je. Mala verovatnoca ali jeste. Spermatozoidi mogu da ostanu zivi i po nekoliko dana ne kamoli sati.

Elen - vidi gore kako je objasnjeno da se postavi tema i postavi novu temu sa svojim pitanjem, jer ne pripada ovde. Pogledaj isto "Trazi" opciju pre nego sto ovo postavis jer mozda je bilo slicnih pitanja i vec postavljenih odgovora.
Pile33
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 12:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Pile33 »

Moja najbolja drugarica je ostala trudna Demijane bas tako. Veca je opasnost ako je drugi put bez kondoma (ili ako kondom pukne) jer je moguce da je ostalo u tvom sekretu i penisu sperme od prvog puta. Nadam se da u tvom slucaju to nije bilo toliko rizicno, ali posebno je bitno za drugi, treci i ne znam koji put obratiti paznju da li je kondom ceo....
Odgovori