Ovako... Radi se o mojoj snaji koja je u sestom mesecu trudnoce. Prva trudnoca, nosi nisko i pije ginipral 3 puta dnevno... Drugih problema nema.
Zelela bi da ode kod svojih u posetu a to podrazumeva 6 sati putovanja autobusom. Ja nekako smatram da ne bi smela da ide, ali ipak savet od nekog ko se bolje razume u to bi mi stvarno dobro dosao...
Trudnoca/putovanje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Zdravo! Ja sam na kraju sestog meseca trudnoce i bas sam i ja bila kod mojih koji su na 5-6 sati putovanja od mene i dosla sam pre tri dana autobusom. Bez problema sam putovala autobusom i smatram da je mnogo zahvalniji od automobila koji je naravno manji i znatno nizi i samim tim manje je otporan na ulegnuca, izbocine i ostale nedostatke na putu. Tako da mislim da tvoja snaja, u zavisnosti od toga sta joj je rekao njen lekar i kako se oseca, moze da putuje autobusom. Opet, bez pregleda i konsultacije doktora koji joj vodi trudnocu ne bi trebala samoinicijativno da krece na put. Pozdrav.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 6:36 pm
ja sam u 26.nedelji trudnoce, na tokolitiku sam vec od 12.nedelje kada sam imala krvarenje koje je trajalo 7 nedelja.preporuceno mi je mirovanje-ne strogo nego bez preteranih fizickih poslova. posteljica mi je bila nisko na zadnjem zidu, ali se sada polako dize.
juce sam bila kod svog gin i pitala ga smem li na duzi put- radi se oko 800km u jednom pravcu autom. rekao je da nemam potrebe da se brinem i slobodno idem na put
juce sam bila kod svog gin i pitala ga smem li na duzi put- radi se oko 800km u jednom pravcu autom. rekao je da nemam potrebe da se brinem i slobodno idem na put