trudnoca - presemena tecnost

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
marko5
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 12, 2013 11:09 pm

trudnoca - presemena tecnost

Post od marko5 »

ovako...vec duze vreme imam odnos devojkom bez kondoma(tj kasnije stavim kondom kako mi se ne bi omaklo), i uvek sam vodio racuna da se pre odnosa da uriniram i istusiram se, kako bi ocistio kanale od spermatozoida koji su ostali od prosle ejakulacija koja je skoro uvek bila dan-dva ranije...pa imam pitanje, imali smo poslednji odnos u sredu, gde sam ja izbaco malo vise presemene tecnosti(osetio sam), pa me interesuje da li je moguce da je u toj tecnosti bilo spermatozoida i da li je moguce da su ti spermatozoidi bili aktivni i da li je moguce da devojka ostane u drugom stanju?
trazio sam na svim mogucim forumima, i negde sam nasao da nema, a negde da ima spermatozoida...
point
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 12, 2013 11:13 am

Re: trudnoca - presemena tecnost

Post od point »

To sa predsemenom tečnosti se nikad ne znam,ugl.prema teoriji u njoj nema sperme,mada stvarnost često ume da demantuje ;) svaki nezaštićen odnos nosi rizik,to bi trebao da znaš.
Mada ako hoćeš da vam bude mirna glava neka uradi test posle 10dana od rizičnog odnosa
Odgovori