Trudnoca posle pilule

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
_Raven_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 1:00 pm

Trudnoca posle pilule

Post od _Raven_ »

Pozdrav narode,

Ako imate neki savet cenila bih.

Ja sam skoro 5 godina pila Mercilon pilule (kasnije Novynete kao zamenu), i posto sam vec godinu dana u braku odlucila sam da prestanem da bi zatrudnela, inace imam 26 godina.

Poslednju pilulu sam popila pocetkom meseca i dobila menstruaciju nakon toga, e sad, posto sam curka i nisam navikla da belezim kad mi je mestruacija zbog pilula, ne znam tacno kad je bila.

Uglavnom, u poslednjih dve nedelje osecam konstantan bol i pritisak u jajnicima a ponekad i gde je materica i grudi (bradavice najvise) me stalno bole, sto mi se ranije nikad nije desavalo ni pre pilule a ni sa pilulom.
Uradila sam danas kucni test na trudnocu i negativan je.

Moje pitanje je sledece: Da li mi se to desava jer sam ostavila pilulu i koliko period prilagodjavanja traje, ili sam mozda trudna ali je pre rano da test bude pozitivan?
Ako ima neko ko je prosao kroz ovo, znacilo bi mi vase iskustvo.
Otisla bih kod ginekologa ali cu da sacekam malo da vidim hocu li dobiti, imam osecaj da bi me sad zena pogledala kao da sam pala sa kruske i rekla mi da mi nije nista. :)

Izvinite na dugacnom postu i hvala unapred.
_Raven_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 1:00 pm

Re: Trudnoca posle pilule

Post od _Raven_ »

Dodatne informacije: Grudi su mi porasle (i muz je to primetio), menstruacije jos nema a test je opet negativan.

Planiram u petak kod doktorke.

Zar nema niko iskustva sa ciklusima i trudnocom posle pilule?
Odgovori