Trudnoca posle laparoskopije

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Danicav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 24, 2006 10:12 am

Trudnoca posle laparoskopije

Post od Danicav »

Laparoskopiju sam radila u avgustu. Dr kaze da je bilo dosta polipa i da je otklonjeno sve, oba kanala su prohodna. Na kontrolu idem pocetkom oktobra, tj. posle ciklusa. Interesuje me da li je neko imao isto ili slicno iskustvo i kad mogu ocekivati da mogu poceti sa pravljenjem bebca.
Kaca76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 25, 2008 8:43 pm

Post od Kaca76 »

ako nisi bila pod nekom terapijom,sa pravljenjem bebe mozes odmah da pocnes!!!. :D
Danicav
Novi član
Novi član

Post od Danicav »

Pila sam samo Jasmin tablete
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Jesi prestala da pijes tablete? Obicno lekari posle laparo prepisu terapiju u vidu zoldexa, diferelina, ili kontracepcije zavisno od dijagnoze i njihove procene. Tada te obaveste koliko treba da pijes, i kada da prestanes pa pretpostavljam tada vec mozes na radove.
Danicav
Novi član
Novi član

Post od Danicav »

Ja jesam pila jasmin do pred ciklus i od tada nista. Na kontrolu idem za par dana tj. posle drugog ciklusa.
AlisaD
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 29, 2008 1:04 pm

Post od AlisaD »

Kako se radi laparaskopija? Da li pod totalnom anastezijom ili kako vec? Mija kuma treba da ide pa me sve zanima vezano za to :wink: ?
Danicav
Novi član
Novi član

Post od Danicav »

Laparoskopija se radi pod totalnom anestezijom, ali pre toga ima dosta pripreme.
nevenka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 12:33 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nevenka »

Preporucujem ti da postavis pitanje na sajtu www.prima-ginekologija.com jer ce ti odgovoriti doktor ginekolog koji je super,nista ne reklamiram nego sam imala problem pa sam resilA ZAHVALJUJUCI NJEMU
AlisaD
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 29, 2008 1:04 pm

Post od AlisaD »

Hvala ti za sajt,znacice mi u svakom slucaju :) !
Odgovori